Nu este adevarat! Insa partea voastra este mica! Poate exista un avocat sau notar care sa-ti spuna exact cat va revine fiecaruia, in orice caz, cred ca o trime din jumatate. ceea ce este destul de putin.
Litigiul trebuie soluționat în instanță. Cu siguranță că și notarul va avea de suferit pentru modul în care a soluționat succesiunea. În mod normal, din apartament jumatate e al mamei și jumatate a tatălui care a decedat. Ei, din jumătatea de apartament apartinand tatălui defunct, o jumătate apartine mamei și jumătate ție și fraților tăi. Am înțeles eu bine sau a fost deja un proces? Dacă da, trebuie făcut recurs în termenul stabilit de lege, deci mergeți rapid la un avocat.
Trebuie luata legatura cu un avocat si in functie de datele cazului el e cel mai in masura sa va ofere un raspuns. Din cate stiu eu, la modul general, dupa deces mostenirea se imparte asa:jumatate din apartament sotiei si din jumatatea sotului jumatate revine sotiei si jumatatea copiilor, deci sotia va avea 3/4 din apartament copii 1/4, fapt pentru care ea nu poate face nimic legat de apartment fara acceptul vostru ( e discutabila si garantarea cu apartamentul, nu poate garanta cu tot, ca 1/4 din el nu-i apartine) Adreseaza-te unui avocat, el va stii cel mai bine ce sa te sfatuiasca.
Sigur sotia le-a spus notarilor sau celor de acolo ca nu exista niciun mostenitor sau poate ca ati murit si voi cine stie cum i'a imbarligat? Poate a facut niste acte false deale voastre de deces si asa... era singura mostenitioare.Altfel nu se poate asa ceva. Funda?
Eu nu am mai auzit de asa ceva. Tot sa vina la sotie si la copiii nimic
Cred ca voi trebuia sa veniti din strainatate mai repede cand ati auzit de acel nefericit moment Si sa mergeti la tribunal sa impartiti mostenirea. Acum nu pot sati zic nimic Nu te acuz ca nu ai venit mai devreme Na ca ai si tu doar o slujba acolo. nu stiu ce sa zic dar nu e corect ce a facut