Salut. Nu stiu daca e adevarat, dar cred ca ai o sana, una foarte mica. Eu zic sa incerci sa o recuceresti doar daca: esti sigur ca toata viata ta nu mai faci asa ceva si nu pui nici un tovaras in fata ei niciodata. Poate si ea sta cu acel baiat incercand sa te uite. nu inteleg de ce ar mai vb cu tine. Eu am observat ca daca vrei sa scapi de orice fel de sentimente pentru cineva trebuie sa rupi ORICE fel de legatura, altfel nu ai cum sa scapi de toate. Asta e sansa ta, si daca ea chiar exista te asigur ca e numai una. Aduna-te si gandeste-te ce e de facut si daca se intalneste cu tine ia-o foarte usor, foarte usor. Nu trebuie sa pari nici disperat si poate daca o iei prea repede o sa inteleaga altceva si iti pierzi si sanasa aia. Vorbeste cu ea, intereseaza-te de ea, stii tu ce zic, si, daca mai sunt sentimente si o sa e ajunga pana acolo ea o sa se desparta de el. Dar oricum nu face nici un angajament daca inca e cu el, numa daca se desparte de el si zice ea ca nu il iubeste, daca chair nu merge ce faci, inseaman ca il iubeste, tu stii ca ai incercat si iti continui viata. Oricum eu cred ca te-ai schimbat din toate punctele de vedere deja si nu mai o sa faci greselile din trecut si cred ca ai platit mult pentru ele. Ce e in trecut, lasa in trecut! Succes si o zi faina si daca mai vrei sa vb despre asta, da0mi facebook-ul tau sau un id, orice si o sa te ajut cu placere pentru ca imi place sa fac asta si asta o sa fie cariera mea.
Nu se va intoarce ai pierdut sansa si trenul cand revine isi schimba vagoanele, o nesimtita la fel m-a cautat sperand ca o sa trag in bratele ei dar i-am demonstrat ca nici acum nu sant fraier. Omu in bine nu se schimba daca a ajuns rau.
Mori fericit cu una de asta din Germania 7.100€ https://secure.realdoll.com/michelle-realdoll2-configuration-2/ asta e nevastamea deja incep pregatirile de nunta.
,,Dragoste la prima vedere,, zici? O fi fost atractie fizica, orice dar numai dragoste n-a fost, in ceea ce te priveste.Cand iubesti pe cineva,, nu intrii cu bocancii plini de noroi in sufletul lui,,.Cum poti sa spui ca iubesti o persoana cand aceasta devine subiect de batjocura pentru tine si prietenii tai? Si cred ca nici acum n-o iubesti, ci dor,, te roade,, faptul ca este cu altcineva.Ti-a ranit amorul propriu.
Ai putea incerca sa vorbesti cu ea, sa ii ceri iertare pentru ce ai facut, sa ii explici ce simti pentru ea si sa o lasi sa se gandeasca. Nu cred ca ai sanse, dar macar esti om si incerci sa repair greseala din trecut.
Oamenii nu se schimba, daca ai un tip de comportament, cu acelasi vei ramane pana la sfarsit.
Ce ai simtit tu pentru ea, nu a fost in niciun caz iubire. Cand iubesti nu profiti si nu iti bati joc, roata s-a intors!
Sper ca nu pentru ca esti o jigodie penala. si (cel putin eu) stiu ca oamenii nu se schimba, asa ca ii este mai bine cu ala sau singura decat cu tine. daca te simti, problema ta!
Bun raspuns!
Eu inca mai studiam cum sa il formulez.
Nu cred, parerea mea. Dragostea gaseste mereu o cale sa aduca impreuna persoanele menite sa ramana impreuna. Daca nu mai se intoarce, este asa zisa "lectie" care te invata ceva util in viitorul apropiat. Si uite asa se formeaza caracterul...
M-am schimbat frate. Apoi in al doilea rând nu mai pot avea nici o relaţie din cauza ei. nu o regăsesc in nici-o fata pe Ea.
Oricum eu v-am întrebat pentru ca simțeam nevoia de a mai vorbi cu cineva sa vad ce punct de vedere aveți. Ca șanse sigur nu mai am. Şi alte fete nu-mi plac Asta e!
Ok. dacă majoritatea îmi spuneți ca nu m-am schimbat, si ca am sa rămân cu acelaşi comportament, nu îmi rămâne decât să nu mai sper la ea, nu? Deoarece i-as face rău în continuare. Eu asta înțeleg de la voi, însă eu simt altceva
Daca chiar te iubeste o sa revina. Incearva sa ii explici si roag-o frumos sa va vedeti. Fata in fata va veti putea rezolva lucrurile cat de cat. Si daca chiar tea iubit mai mult ca probabil iti va mai da o sansa dar o sa ai mult de alergat dupa ea. Pentru ca noi fetele suntem foarte orgolioase. Deci bafta!
Frate, fa ceva in asa fel încât să se întoarcă la tine... când vorbesti cu ea spune-i ca îți pare rău pentru tot ce a fost in trecut si ca te-ai schimbat mult, că uneori plâng ca ai pierdut-o fiind ca ți-ai bătut joc de ea. incearca sa ceri "milă" într-un anume fel încât să se întoarcă la tine... Funda?