Eu zic sa te gandesti bine.mai bine iti iei un porcusr de guinea.eu am labrador si ma inebunit.de facut afara face.dar in casa face dezastru si mai ales cand e mic trebuie sa fi disponibila pentru el tot timpul.in primele zile pana invata sa faca afara o sa il scoti si de 7 ori afara. pisu prin toata casa caca noaptea tarziu.e frumos dar si haos total.a mea merge dupa mine si la dus.mi-a mancat cablurile, mobila..gandestete bine daca esti pregatita pentru toatea astea plus vizitele la veterinar si alege un catel de talie mica.
Cumpara.ti un caine puturos, Pug/Bulldog care dorm mai toata ziua, perfecti pentru bloc zic eu, arata-le poze cu ei, spune-le ca sunt usor de ingrijit, ca ai grija de el, problema cu rahatelul nu stiu cum s-o rezolvi.
Eu stau în Germania, dar sunt româncă.Și eu îmi doresc un câine, aici sunt scumpi deci o să îmi iau din Romania. Aproape ca tine. Eu mi-am convins deja parinții Le-am spus că nu o să mai stau toată ziua pe net si că o să am grijă de el și o să-l plimb de 3 ori pe zi. Le-am spus că o să-l învăț să-și facă nevoile afară, m-am rugat mult de ei și...mna, până la urmă i-am convins. O să-mi ia când merg în România. De-abia aștept Sper să reușești și tu să-ți convingi părinții. Baftă!
Pai cam au dreptate. Poate iti pare usor sa ai grija de el, dar in realitate e greu si ai mult strans de el, la bloc e si mai greu. Gandeste-te bine inainte sa cumperi daca reusesti sa ii convingi.