Mi se pare dubios sa-i scrii ditamai mesaju din moment ce v-ati despartit. Un la multi ani cordial cu toate urarile de bine e de ajuns.
Nici un psiholog din lume nu ar recomanda asa ceva!
O relatie care nu a functionat, mai aless ca ati ajuns la divort, este bine sa o lasi asa, sa nu intorci cutitul in rana, macar din bun simt, evita sa-i scrii ceva, sau sa-l cauti.
Move on, cum spun englezii!
Ori "vezi-ti de drum!" ca-i mai sanatos, in cazul tau.
Nota:. Mesaj postat dupa ce m-ai blocat (dupa cum vezi, inca pot sa-ti raspund, chiar daca nu-ti place sa ti se spuna adevarul in fata!
Sincer, nu stiu ce fel de femeie esti, odata ce nu-i dai pace. nici dupa ce ai divortat de el!
Probabil o scorpie care nu suporta sa-l vada al alteia si de aceea il suna zilnic si se tine ca scaiul de el.
Pacat ca nu stii sa apreciezi ceea ce ai avut la usa.
Dar, sper sa primesti in viata, ceea ce meriti cu adevarat!
Niciodata, dar absolut niciodata nu va mai fii la fel, chiar daca te vei impaca cu el, nu va uita cum l-ai ranit si dezamagit in viata.
Oricum, roata se intoarce si plata vine inzecita! Sa nu uiti asta niciodata!
Cum as putea sa nu i scriu un La multi ani de ziua lui cand zi de zii vorbim la telefon prin SMS la fel chiar ne întâlnim la sfârșit de săptămână când avem timp
Deci mă gândesc totuși că nu ar fi corect tocmai de ziua lui sa nu i urez un La multi ani
Sa va dau exemplu de mesaj pentru ziua lui nu stiu (cred ca trebuie scris din inima dvs), dar nu sunt de acord cu parerea de mai sus a celeilalte persoane. Daca simtiti sa luptati pentru a va recastiga sotul...go ahead! Sa va ajute Domnul sa reusiti si sa fiti fericiti impreuna pana la adanci batraneti.
Mulțumesc mult pentru încurajare. Sunt sigură că Dumnezeu mă va ierta in primul rand pentru greșeala mea și poate și el
Imi doresc din toată inima să fiu cu el până la bătrânețe am învățat lecția și sunt sigură că nu voi mai fii că înainte.
Adevarat! :3
Mami,asa procedezi si tu, blochezi oamenii care iti arata ca nu ai dreptate.
apropo, nu ai vreo fata buna de maritata? as vrea sa am o soacra ca tine nici nu conteaza cum arata/gandeste fata, daca ai una, as fi super satisfacut sa am o asa soacra.cum am o problema, te sun si problema e ca si rezolvata
eu vb serios, ce zici, ne inrudim?
Și mie îmi scrie fosta mesaje de felicitare de ziua mea. Cu regret te anunț că mă lasă foarte rece. Și nici măcar nu m-aș supăra dacă nu mi le-ar mai scrie. Dimpotrivă.
Mă rog, în cazul tău, dacă zici că mai comunicați, poți să-i scrii un simplu LMA. Nu e nevoie de mai mult. Nu acum.
La fel cum zice și mihai69, și eu primesc mesaje de felicitare de la fosta. Aș prefera să nu le mai primesc. Ea încă mai speră că ne vom împăca vreodată. Ceea ce nu se va întâmpla niciodată. Știi de ce? Pentru că firea omului nu se schimbă NICIODATĂ.
Dacă tu ești o fire geloasă, așa vei fi mereu. Te poți controla o săptămână, o lună, jumate de an, dar până la urmă vei reveni la ceea ce ești.
Și dacă te vei controla permanent, tot nu e o soluție. Tu tot vei fi geloasă în tine, în sufletul tău, doar că nu vei mai lăsa să se vadă.
Dar asta îți va face viața mizerabilă.
Modele de mesaje poti gasi aici:
https://felicit.net/
Totusi ar fi mai bine sa-i transmiti ceva personalizat ce vine din inima ta.