| PaulaPaulayt1 a întrebat:

Bună ziua, pe scurt iubitul meu se uita la alte femei. L-am surprins de mai multe ori uitându-se insistent nu doar asa un pic, subtil ci direct acolo la femeia care îl atrăgea. Ce ii lipsește oare psihologic vorbind? Am citit câte ceva și am înțeles ca ar fi normal totuși de ce în alte relații nu am pățit asta în viata mea? Fie el ca e videoclip, film, emisiune, publicitate sau o femeie în carne și oase se uita de parca ar manca-o din priviri și se uita dragastos? În ce am intrat oare? El se jura ca nu ma inseala și îl cred dar faptul ca se uita astfel îmi diminuează încrederea în sine și ma face sa ma simt ca a cincea roată la căruță.

Răspuns Câştigător
| ioana748 a răspuns:

Nu esti nici macar a cincea roata de la caruta. El este inca in cautare, nu a gasit femeia vietii lui. Nu contează ce spune, egal cu zero, importanță au doar faptele.
Nu este normal sa nu isi controleze privirea nici daca este singur dar sa fie si cu tine.
Poate te gandesti ca meriti un bărbat care sa aiba ochi doar pentru tine si sa te respecte.
Insa, pentru acest lucru trebuie sa incepi sa te respecti singura in primul rand.
Toate cele bune ❤️

| PaulaPaulayt1 explică (pentru ioana748):

Mulțumesc! ????

| ioana748 a răspuns (pentru PaulaPaulayt1):

Cu drag,
Multumesc pentru funda❤️

Cu drag!

O meriți pe deplin!

| Salontanul a răspuns (pentru PaulaPaulayt1):

Am o nelamurire. De ce ai pus 4 semnul? dupa semnul exclamarii? Mai am un pic si mor si nu vreau sa mor cu impresia ca n-am invatat limba romana corect.

| PaulaPaulayt1 explică (pentru Salontanul):

Alea 4 de semnul întrebării? Am încercat sa pun un emoticon și nu a mers

| PaulaPaulayt1 explică (pentru PaulaPaulayt1):

Am fost la facultatea de litere și am luat 8, 50 la gramatica, nu 10 dar cred ca ma descurc destul de bine la gramatica limbii romane. Și încerc, când nu știu ceva ma documentez numai sa scriu corect.

| Salontanul a răspuns (pentru PaulaPaulayt1):

Sa fii sanatoasa, dar am intrebat pentru ca vad la multi tampenia asta. Ma bucur ca ai luat note bune! Sa stii, insa, ca raspunsurile/intrebarile se pot edita!

34 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Cauta, descarca si studiaza ATENT si repetat cartea KAMASUTRA, cel mai bun manual din domeniul sexologiei casnice!
Incercati tot ce este descris in ea si veti avea parte de multa fericire!

| darrio2007 a răspuns:

Esti foarte geloasă.

| PaulaPaulayt1 explică (pentru darrio2007):

Sunt, asa e. Înseamnă că eu sunt problema?

| darrio2007 a răspuns (pentru PaulaPaulayt1):

Intr-o oarecare măsură, da. Si eu sunt casatorit si mă uit după alte femei, nu insistent. Dar asta nu inseamnă inșelat.

În biblie scrie asa : "Dar eu va spun ca oricine se uita la o femeie ca s-o pofteasca a și preacurvit cu ea în inima lui" și cred ca e adevărat. E și asta înșelat laughing

Băi, lasă-mă!

| darrio2007 a răspuns:

P:S: Parcă ai si un copil, din câte stiu!

Da, am. De pe profil știți?

Din alte postări de-ale tale.

| Violleta2022 a răspuns:

Cu siguranta isi cauta femeia vietii lui, daca nici macar nu-i mai pasa ca-i la brat cu tine si el se uita /holbeaza dupa altele.
Chestia cu juratul, nu mai este credibila demult, ca dupa ce pleaca de la tine se jura ca se duce acasa sa se culce, dar evidnet ca se duce la casa altei amante si se culca.

| PaulaPaulayt1 explică (pentru Violleta2022):

Vai și cum se uita laughing dar asta e. Știți cred ca e normal într o oarecare măsură să observi frumusețea unui bărbat, a unei femei însă se poate și subtil fără sa dai de înțeles nimănui ca îți place. Observi și mergi mai departe. Da dovada și de proasta educație ceea ce și are de fapt și ma pune și pe mine intr-o lumina proasta în fata altor femei.

| PaulaPaulayt1 explică (pentru Violleta2022):

El zice ca e normal ca și vecinul lui se uita la altele și le fluiera și le alinta dar e însurat cu nevasta lui de 30 de ani și nu ar înșela-o niciodată.

| Violleta2022 a răspuns (pentru PaulaPaulayt1):

In cazul asta fa si tu la fel ca el, opreste-te si uita-te insistent la barbati care-s misto pe strada, zambeste-le, sa vedem daca iti spune ceva.

Si nu este nromal safii mitocan, ca nici un barbat insurat nu-si rupe gatul dupa alte pitipoance pe strada si sub nici o forma nu le fliera, doar curvarii si gunoaiele.

De uitat este nromal sa ne uitam, discret, usor in special cand suntem cupartnerul/partnera, dar nu ne intaorcem capul, nu flueram si nu facem gesturi golanesti.

| VoidEternal a răspuns:

Atâta nesiguranță ai față de tine și față de relația voastră, încât simplu fapt că nu își pironește privirea înainte când e cu tine îți provoacă crize existențiale?
Psihologic vorbind ție îți lipsește ceva.
Grow up, maybe?

| PaulaPaulayt1 explică (pentru VoidEternal):

Da, sincer știu ca și eu am o problema însă să fii cu mine de mana și sa te holbezi lung la altele nici asta nu mi se pare ok.

| TimberWolf a răspuns:

Pai e clar ca sta cu tine din lipsa de altceva, nu gaseste ce-i place si decat sa vorbeasca toata ziua singur mai bine vorbeste cu tine.

| PaulaPaulayt1 explică (pentru TimberWolf):

El zice ca ma iubește dar nu cred ca e atât de atras de aspectul meu fizic, ca nu sunt vreun model. Lui alea ii plac

| PaulaPaulayt1 explică (pentru TimberWolf):

Nimeni nu ar sta cu el, nu vreau sa zic de ce dar dacă ați ști m-ați înțelege. Alea la care se uita nu l-ar plăcea din niciun punct de vedere dar el tot se crede vreun frumos și vreun bogat deși nu e deloc. Nu vreau sa îl vorbesc de rău că după dau eu prost dar nu e cine se crede el.

| TimberWolf a răspuns (pentru PaulaPaulayt1):

Deci, este sarac si urat dar tu stsi cu el, si tot el e de vina?

| Cipi1212 a răspuns:

Dacă te face să te simți a cincea roată la căruță renunță la relație.

| PaulaPaulayt1 explică (pentru Cipi1212):

Simplu de spus, nimeni nu i perfect. Asa cum e îl accept. Voiam doar sa știu dacă sunt eu nebuna sau chiar e anormal ce face.

| PaulaPaulayt1 explică (pentru PaulaPaulayt1):

Adică nu l accept, ma contrazic aici ca de fiecare data ii reproșez în speranța că se va schimba și mi-a zis ba ca se schimba ba ca asa e el și nu se poate schimba. Ce e drept nu îl pot schimba dar pot sa schimb atitudinea mea fata de problema. Sa nu mi mai pese, scurt și pe subiect. Sa îmi urmez interesul de a avea o relație lunga de durata și cam atat

| 1onurSimion a răspuns:

Niciodată un om care te iubește cu Adevărat da cu Adevărat din toată inima si tot sufletul cu Adevărat nu va pofti nu se va uita la alte femei cu intenția de a se culca cu ele.

La ce a face el și cum te tratează el pe tine și se comportă cu tine spune absolut totul. Iar asta înseamnă că nu te iubește cu Adevărat, și are pofte carnale cu alte femei dacă l-ai surprins și prins cum se uită la o femeie în felul acela de murdar...

El doar îți arată cine este într-adevăr cu Adevărat el. Tu trebuie doar sa vezi Adevăratalui parte ce nu o mai poate juca ascunde, falsa în preajma ta cu tine de față fiindcă? Obsesia lui sexuală și carnale față de alte femei îl de de gol, cine este cu Adevărat.

| PaulaPaulayt1 explică (pentru 1onurSimion):

Asa este, bine spuneți. Voi vedea pe viitor ce pot face.

| antineutrino a răspuns:

Bucură-te că încă se mai uită!