| PaulaPaulayt1 a întrebat:

Bună ziua, pe scurt iubitul meu se uita la alte femei. L-am surprins de mai multe ori uitându-se insistent nu doar asa un pic, subtil ci direct acolo la femeia care îl atrăgea. Ce ii lipsește oare psihologic vorbind? Am citit câte ceva și am înțeles ca ar fi normal totuși de ce în alte relații nu am pățit asta în viata mea? Fie el ca e videoclip, film, emisiune, publicitate sau o femeie în carne și oase se uita de parca ar manca-o din priviri și se uita dragastos? În ce am intrat oare? El se jura ca nu ma inseala și îl cred dar faptul ca se uita astfel îmi diminuează încrederea în sine și ma face sa ma simt ca a cincea roată la căruță.

Răspuns Câştigător
| ioana748 a răspuns:

Nu esti nici macar a cincea roata de la caruta. El este inca in cautare, nu a gasit femeia vietii lui. Nu contează ce spune, egal cu zero, importanță au doar faptele.
Nu este normal sa nu isi controleze privirea nici daca este singur dar sa fie si cu tine.
Poate te gandesti ca meriti un bărbat care sa aiba ochi doar pentru tine si sa te respecte.
Insa, pentru acest lucru trebuie sa incepi sa te respecti singura in primul rand.
Toate cele bune ❤️

34 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns (pentru PaulaPaulayt1):

Băi, lasă-mă!

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru PaulaPaulayt1):

Sa fii sanatoasa, dar am intrebat pentru ca vad la multi tampenia asta. Ma bucur ca ai luat note bune! Sa stii, insa, ca raspunsurile/intrebarile se pot edita!

| 1onurSimion a răspuns:

Niciodată un om care te iubește cu Adevărat da cu Adevărat din toată inima si tot sufletul cu Adevărat nu va pofti nu se va uita la alte femei cu intenția de a se culca cu ele.

La ce a face el și cum te tratează el pe tine și se comportă cu tine spune absolut totul. Iar asta înseamnă că nu te iubește cu Adevărat, și are pofte carnale cu alte femei dacă l-ai surprins și prins cum se uită la o femeie în felul acela de murdar...

El doar îți arată cine este într-adevăr cu Adevărat el. Tu trebuie doar sa vezi Adevăratalui parte ce nu o mai poate juca ascunde, falsa în preajma ta cu tine de față fiindcă? Obsesia lui sexuală și carnale față de alte femei îl de de gol, cine este cu Adevărat.

| PaulaPaulayt1 explică (pentru 1onurSimion):

Asa este, bine spuneți. Voi vedea pe viitor ce pot face.