In acest caz, este indestulator pentru un trai decent la batranete( mai ales, daca sunt sanatosi si inca in putere). Poate le-ar surade ideea unei vacante intr-o statiune sau, intr-o excursie organizata undeva, in tara sau strainatate.Cadouri in obiecte, nu cred ca ar fi o idee inspirata caci batranii, in general, si-au facut" stocul" de-a lungul vietii.
Un card in contul caruia sa le depui o suma de bani din castigul tau lunar. Astfel, ii bucuri de mai multe ori si le dai siguranta ca amarata lor pensie se mai "carpeste" cu cate ceva.Pensiile din Ro sunt prea mici iar batranetea-i plina de betesuguri ce trebuiesc "reparate" ba cu una, ba cu alta.
Aman2 au pensie de 3000 lei,, adica bunica vreo 13 si bunu 17
In acest caz, este indestulator pentru un trai decent la batranete( mai ales, daca sunt sanatosi si inca in putere). Poate le-ar surade ideea unei vacante intr-o statiune sau, intr-o excursie organizata undeva, in tara sau strainatate.Cadouri in obiecte, nu cred ca ar fi o idee inspirata caci batranii, in general, si-au facut" stocul" de-a lungul vietii.
Bunicului tau ii poti lua un ceas in genul asta:http://www.jolibijou.ro/......uzica.html
Si bunicul meu a primit unul in cadou de la noi si moare dupa el iar bunicii tale ii poti cumpara o piesa de mobilier, un super-televizor daca se uita la telenovele, un set de farfurii de portelan sau pahare misto. In fine, ceva in genul asta... Sper ca te-am ajutat. :)
Pai...depinde.
Daca stau la tara ii poti ajuta la treba, sa le cumperi flori, legume sau copacei...
Si dada stau la bloc pot sa le cumperi un suvenir de pe unde ai fost, un bibelou interesant, sau ce le place lor
Stau la sat sau la oras?
la sat- le poti cumpara animale
oras- le poti renova casa
sau obiecte simple: o fotografie cu voi trei, vreo icoana etc.
Buna poti sa le iei ceva special, ei te iubesc enorm de mult si nu conteaza ce cadau le vei lua, oricum gestul conteaza, vezi ca sunt obiecte cu mesaje foarte frumose, sigur le vor placea.
Cel mai frumos cadou pe care îl poţi face bunicilor eşti tu.Cu siguranţa pe ei nu îi mai intereseaza cadourile acum.
Hm..Cadou? . Sincer..pt ei sigur cel mai frumos cadou e sa te vada santos si realizat. Cam asa-s bunicii. Cadouri.
nu prea imi vin in minte. Desi ar fi frumos sa iesiti toti 3 {sau cati sunteti} undeva...sa va simtiti bine. Parerea mea. Bafta^^. =D
chiftelutacrocanta întreabă: