| Norvegia22 a întrebat:

Bună ziua.pot sa pun și eu câteva întrebări ????????????????????????legate despre relati în cupluri

6 răspunsuri:
| ioana748 a răspuns:

Poti pune, bineînțeles.

| FreddieM a răspuns:

De unde vii? Straniu ca trebuie sa ceri permisiunea.
Cheers

| johnnny123 a răspuns (pentru FreddieM):

Omul și-a dus nevasta la detectorul de minciuni. Cred că trebuie să ne așteptăm la multe alte întrebări stranii din partea lui.

" acum 3 ore | Norvegia22 a întrebat:
Buna ziua.eu am fost cu soția mea la detectorul de minciuni. Și totul a ieșit bine. dar eu tot tind sa cred ca am fost înșelat de soție în trecut.ce alta varianta ar mai exista ca mie sa jmi iasă din cap gândurile astea? "

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Sa vedem daca poti.
La psiholog ai incercat?

| Norvegia22 explică (pentru johnnny123):

Scuză-mă ca te întreb. dc ți se pare întrebare stranie? ce vezi straniu la întrebarea asta?

| johnnny123 a răspuns (pentru Norvegia22):

Este straniu pentru că în toată viața mea nu am mai auzit de nimeni să-și oblige nevasta să se testeze cu detectorul de minciuni ca să-și dovedească fidelitatea. Este un semn al unei relații profund disfuncționale care nu ar trebui să existe.

Dacă nu ai absolut deloc încredere în nevastă, ce faci pe termen lung? Ai de gând să o duci săptămânal la detectorul de minciuni? O injectezi cu scopolamină să-i extragi mărturisiri? Angajezi detectivi să o urmărească 24/7? Chiar nu realizezi cât de absurd este?