anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

recent m.am despartit de prietena mea dupa 3 ani jumate, mai exact ea de mine, adevarul e ca am suparat-o in ultimele luni, dar o iubesc, acum isi doreste altceva si nu mai simte nimic pentru mine. Intrebarea este cum pot fi alaturi de ea si sa o fac sa simta din nou. Multumesc.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu poti!
Cand iubesti cu adevarat pe cineva nu o ranesti, nu-i provoci durere, nu o faci sa sufere!
In cazul de fata, cred ca fata aia a indurat destule de la tine si daca ai bun simt, las-o in pace, a suferit destul!
Iar tu, invata din greseli si pe viitor nu le mai repeta, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, toti te vor parasii.

| Clorox a răspuns:

Nu meriti s-o ai! S-a despartit de tine cu un motiv! Pa Pa :*

| ambicio a răspuns:

Orice om greșește, eu te înțeleg. Pai pentru început trebuie sa încerci să vorbești cu ea doar ca prietenii ca să te apropii din nou de ea, iar apoi dacă reușești să fiți din nou o relație.

| moshulica a răspuns:

De fapt n-o iubesti, consideri doar ca e a ta si-ti s-a la dispozitie. Ai doar amorul propriu ranit ca ti-a dat ea papucii. Daca o iubeai n-o suparai cu buna stiinta. E normal sa-si doreasca altceva. Cauta si tu altceva!

| messiah07 a răspuns (pentru moshulica):

Esti nesimtit/a! daca aveam orgoliul ranit crezi ca scriam ca ea m-a parasit? inteligentule, au fost momente ca in orice cuplu de suparari, dar ne-am iubit mult, fa pasi daca stii doar sa iei la misto

| moshulica a răspuns (pentru messiah07):

Neintelegerile de cuplu nu dureaza luni de zile. Un asemenea interval de timp e prea mare pentru niste suparari care sa fie date uitarii sau sa te prefaci ca nu au exiatat, lasa urme. Da, exprimarea a fost cam lipsita de menajamente dar nu ar strica sa reflectezi putin asupra celor zise de mine. Ca sa ai vreo sansa s-o readuci langa tine trebuie intai sa vezi ce defecte nu-ti poate tolera. Ca defecte avem toti, perfectiunea nu exista.

PS. Limbajul folosit de mine e al unui om neutru (neimplicat emotional) care este, cu siguranta mai obiectiv.

PS2. Limbajul tau nu ma supara. Ma face insa sa inteleg de ce fata s-a hotarat sa renunte la o legatura atat de lunga.