| Justmeale2345 a întrebat:

Revin cu o intrebare foarte importanta! Pe tatal meu il cheama Cristian. Cand sa ii spun la multi ani? Pe 24 sau pe 25? Va rog este urgent! Multumesc anticipat!

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

25

| RAY a răspuns:

25 =atunci e craciunul

| anonimg a răspuns:

Eu cunosc mai multe persoane (din confesiuni crestine diferite) cu numele de "Cristi", dar nu am auzit vreodata ca cineva sa le ureze "la Multi Ani" in vreo anumita perioada a anului de ziua numelui. Acest nume nu se serbeaza din cate stiu eu.
Acum daca auzi pe cineva ca ii spune tatalui tau la mult ani, ii poti spune si tu; daca nu-i spune nimeni, nu-i spui nici tu.
Pana la urma, ii poti spune urari in fiecare zi.

| Panamax a răspuns:

Cei care vor să serbeze ziua numelui Cristian/Cristiana, o pot face pe 24 iulie, atunci când este prăznuită Sfânta Muceniță Cristina. Chiar dacă etimologia acestor nume vine de la Hristos, ele se sărbătoresc în ziua prăznuirii sfântului, nu a Nașterii Domnului.

| GirlOnline81 a răspuns:

De Craciun nu este ziua celor care poarta numele de Cristian/Cristina, ci undeva prin iulie.

| Csander a răspuns:

In niciuna dintre zile pentru ca e doar o sarbatoare a numelui. "La mult ani" ii spui doar la ziua lui de nastere.
Urat obicei s-a prins cu treaba asta, o sa ajungeti sa spuneti "La multi ani" si daca se intampla ceva in viata.