Copilul e al tau, dar nevasta nu. In 99% din cazuri, după ce ai aflat, căsnicia nu mai are nici o șansă. Sfatul meu este sa ii dai papucii urgent, altfel peste câțiva ani o sa îți ea tie.
Omule, copilul ăla e la fel de al tău ca și ceilalți. Dacă l-ai fi înfiat de mic, nu l-ai fi considerat copilul tău? mira-m-aș!
Iar faptul că ea a greșit acum 9 ani ar fi relevant doar dacă de atunci nu și-ar mai fi revenit și ar fi continuat cu înșelatul. Dar pentru o simplă aventură, de acum Ț ani... chiar nu prea văd dacă merită să dai cu piciorul unei familii doar pentru atât.
Asta e acu daca e in gradina ta ce sa mai faci, e al tau frate, copilu ala are 9 ani, doara nu vrei sa-l dai deoparte.Asta trebuie sa o intrebi pe nevasta ta ce vrea ea sa faca.Asa noi ce sfat sa iti dam, eu sincer nu dau sfaturi in cazul asta, nu dau nici cu presupusu macar.Este vorba de faptul ca ai 4 copii, ce o sa faci dupa, impartiti in sf, oricum e naspa.Cel mai indicat este sa vorbesti cu ea, apoi fara sa stie sa o urmaresti sa nu cumva ea sa te insele si acu asta ceara car fi tare de tot. Daca ea spune ca totu e ok ca fost acu 9 ani si ca de atunci e fata de casa, ca numai cu tine a stat, stai acolo nu fa nimic, dara fara sa aduci macar vorba co sa vezi cum este ea co sa vezi daca mai face si alte astea, fa asa sa paraa ca esti ok si urmaresteo, ori daca ai ceva bani pune un detectiv so urmareasca asa vreo saptamana doua. Daca ea se vede si cu alti barbati dao la jalea divortezi daca afli ca ea tot te inseala.
Trebuie sa reglementezi situatia asta e clar.
Gandeste-te un pic si pune in balanta toata relatia.Intai asigurate ca este pe bune nu este o vorba aruncata la nervi si apoi calculeaza cat de mult conteaza copii si familia pentru tine,cate a facut pentru tine, daca o mai iubesti, daca o sa poti trece peste, ce explicatie iti da, daca ii pare rau, cu ce ai gresit si tu la randul tau si restul lucrurilor urate care le-ati avut si apoi decide ce vrei sa faci esti singurul care poate face asta.
Poti face si un test de paternitate.
Dar de unde stii ca ea nu te-a mai inselat de atunci?
Poate acum a intervenit ceva si s-a simtit obligata sa-ti spuna, caci de nu era sa fie acel lucru, poate tu n-ai fi aflat in veci.
Ce sa va mai spun acum 9 ani a Venit la mine in Italia cu microbuzul cu un sofer ce transporta personae Italia Romania ieu il cunosteam pe sofer tot cu el Mergeam si ieu acasa cand au ajuns unde stateam ieu in Italia au intrat in casa amandoi si el in gluma s-au in serios a zis catre mine pupo ma iar ia toata a rosit si s-a schimbat la fata de atuncia am intrebat-o pe ia tu sigur ieste ceva intre voi ia sa jurat ca nici vorba.bun a stat 2 saptamani la mine am facut si s.x dupa care am plecat acasa amandoi am mai stat acasa eu 2 saptamani dupa care am plecat singur inapoi in Italia si de atuncia s-a cuplat cu ala greu am facut-o sa recunoasca dar pana la urma a recunoscut ieu acum lucrez in Spania pe camion in August am fost acasa la o nunta amandoi si ne-am certat si ieu i-am zis sa bage divortul dupa o Luna m-a sunat ca divorteaza ieu i-am zis ok dar din auzite avea altul de vreo 2 luni si mia confirmat si ia cam greu l-am sunat or individ si l-am intrebat bine el nu are nicio vina si prin baiatul asta am aflat sigur ca m-a inselat mi-a trimis medajul cu convorbitea dintre iei lui ia marturisit ca m-a inselat. acum de anul nou plec acasa si fac testul ADN la 3 dintre copii la fata nu ie cazul daca SI ceielaltii 2 sant ai mei de celalalt sigur nu ie al meu dar ai fac si lui sant dispus sa trec peste pe copii nu pot sa ai las pe nici unul pentru ca au crescut cu mine de ia tare mi-e frica ca o sa mai faca asa ca cand ajung acasa trebuie sa iau o decizie si cred ca s-a terminat cu ia sigur asta a stat numa pentru bani cu mine asa ca ai doresc drum bun pana la Gara.
yrinel întreabă: