Îmi pare rău că nu am văzut intrebarea la timp,suna pe mama ta si spune-i dacă nu ai unde să te descarci mama e raspunsul, nu te poate obliga nimeni să faci ce nu vrei, iubitul tau nu mai are alții frații, surorii? Copii
dânsei trebuiea să aibă grijă de părinții când vor fi bătrânii, sotia numai dacă vrea, chiar nu pot găsii pe altcineva înafara de tine mai ales că ai și copil? Nu mi se pare o idee bună...să găsească pe altcineva! Spune-i iubitului, că dacă părinții lui ar știi cum să se poarte ar fi altceva, dar atât timp când tu nu te simți bine să faci asta o să ajungi si tu in depresie si o sa te îmbolnăvești ai copil de crescut, nu trebuie sa te îmbolnăvești! Uite cât de mult contează să știi cum să te porții... când ajungi în vârstă.
Buna.De ce trebuie sa mergi tu in alta tara cu copilul? El de ce nu poate merge sau angaja pe cineva permanent? Daca era in Romania poate mai avea sens, insa asa sugestia mi se pare cat se poate de deplasata. Daca aveti slujbe amandoi, trebuie gasita o alta solutie.Mama lui este imobilizata la pat? Ar fi mai logic sa revina in tara si eventual sa va ocupati amandoi de ea, in functie de cum va permite timpul.Nu se poate sa te ocupi doar tu, deoarece prima grija a ta (si a lui, insa se pare ca nu), ar trebui sa fie copilul. Bunica mea a avut cancer de colon, si din pacate nu a mai dus-o prea mult dupa aflarea diagnosticului.
''dar ca in orice relatie exista certuri si certuri'' Pai nu sta in ''relatie''. Casatoreste-te!