A-ti ales doua nume frumoase, in special imi place Nicolae Cristian.
Eu cred ca e bine sa va alegeti o nume care va face fericit, si are si o semnificatie pentru voi, cum a-ti si facut. Multa sanatate, si bucurie pentru copilas.
Toate sunt nume frumoase, mai e si Sf. Stefan in decembrie... Stefan - Stefania - Stefana suna destul de bine
O singura observatie, o parere personala: cred ca un singur prenume, desigur cel mai potrivit cu numele de familie si agreat de ambii parinti, este suficient. Stiu cateva situatii de viata in care existenta a doua sau chiar trei prenume a creat mari incurcaturi pentru posesorul lor
Eu la baiatul mei ii voi pune Matias iar al doilea nu stiu probabil numele tatalui lui.Iar daca e fata o sa ii pun Natalia (nu e numele meu real asta doar imi place de aceia l-am pus) si cred ca poti sa ii pui si tu daca e fetita pentru ca Natalia inseamna "dar de craciun".
Astea sunt nume care imi plac mie
Fata : Raisa,Maya,Simina,Viviana,Mya
Baiat :Elisei,Brian, Robert, Achim, Eliot, Alex, Liviu
Ne gandeam la ceva "mai romanesc".
Alexandru si Liviu ne plac, dar nu prea vin bine cu numele de familie...Multumim pentru. Exprimarea opiniei!
Cu placere :)
https://www.copilul.ro/nume-fete-romanesti/
http://numedecopii.com/info.asp?id=nume-copii-baieti-romanesti
Eu as sugera Nicholas, poate lui nu o sa ii placa Nicolae, urmeaza alte generatii, stii cum e...
Da,dar preferam sa mergem la sigur.Adica toti din clasa lui ar avea nume gen Cristian, Luca, Stefan...Hooop! Vine si Nicholas
Il vom intreba oricum cand va putea sa ne raspunda in stilul lui...Dar daca e o "ea"?
Din contra, nu si vazut ce nume pompoase si deosebite au copilasii din ziua de azi? Eu am vazut si cred ca si tu, din moment ce esti profesor, ca unii copii nu sunt mandrii de numele lor si ca si-ar fi dorit sa aiba un alt nume, mai frumos, de ce sa nu dam cartile pe fata...chiar si eu imi urasc al doilea prenume si intotdeauna l-am urat.
Pana la urma copilul poarta numele, in alegerea lui trebuie sa tinem cont ce i-ar placea lui in vremurile noastre raportandu-ne la societate.
Nu am vrut sa fiu ironica, doar ca daca as avea un baiat, da, i-as pune un nume de sfant, dar si unul mai deosebit. Acum serios, cati Andrei nu ai vazut? Sunt fooooarte fooooarte multi.
Iar daca ar fi fata, nu stiu... singurul care imi vine in minte si imi place acum e Ariana.
Pai iti dai seama ca, in cazul in care va fi asa cum spui tu, ar fi chiar special pentru el ca toti colegii sa se numeasca "Nicolas","Cristopher" sau "Alexander"...Iar el sa fie Nicolae!
Sau asa. Cine stie ce o sa fie peste vreo 10 ani
Sarcina usoara in primul rand. Sa fiti sanatosi si sa creasca mare, sa va bucure. Noi voiam sa ne numim bebele, daca ar fi fost fetita, Anastasia. Personal, imi place mult combinatia Maria Anastasia. Dar pentru ca este baietel, am ales alt nume, printre care si Dumitru (numele sfintilor in care am aflat de existenta bebelui) - 26-27 octombrie.
Consider ca fiecare parinte poate sa isi numeasca copilul dupa cum doreste. Probabil la un moment dat fiecare are vreo persoana draga sau vreun nume care ii place in mod deosebit.
Macar am gasit niste nume... Spre deosebile de dvs.
Aha...Alta grija nu ai tu decat numele copilului meu.Na,bine ca-i poarta cineva de grija.
Păi dacă ai cerut părerea, am vrut să-ți ofer ajutorul meu. Rămân la aceeăsi părere, oribile nume, sper să vă răzgândiți.
Asteptam propunerea ta atunci.
Păi Ionel ar fi ok, la fel și Dan.
Nu uita de Zero Unu...
Da, ar fi un nume original, nu cum au toți copiii din ziua de azi, botezați de niște părinți total neinspirați, lipsiți de imaginație.
Te las sa te framanti singur