| lauren a întrebat:

sotul meu este zodia gemeni, acum doua saptamani am descoperit ca ma inseala de un si si ceva, toata lumea stia numai eu nu ( banuiam ceva, dar nu-mi venea sa cred), am avut mai multe discutii cu el dar nu recunoaste si spune ca nu vrea sa se desparta, cum sa ma port cu el in continuare stiind ca m-a inselat ( suntem casatoriti de 20 de ani si avem doi copii),?

4 răspunsuri:
| katala a răspuns:

Ce legatura are zodia cu cele descrise de tine?
De unde esti asa sigura ca te-a inselat? Spui ca toata lumea stia in afara de tine. Tu de la cine ai aflat? Esti sigura ca acea persoana care ti-a spus e bine intentionata? Eu zic sa mai stai de vorba si cu alte persoane care zici ca mai stiu, si chiar cu persoana cu care spui ca te-a inselat. Poate ca nu e chiar asa!

| RUMBURAK a răspuns:

Mai da-i o sansa. poate faptul ca a fost aproape sa se arda o sa-l faca sa isi reconsidere prioritatile. daca nu invata nimic din asta divorteaza. fara regrete si remuscari.decat o viata in genunchi mai bine o zi in picioare.

| pass4pass a răspuns:

Care-i treaba cu zodia aici?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui macar sa aiba demnitatea sa recunoasca ce a facut. Daca spune ca te iubeste si ca nu vrea sa se desparta, poate ca asta este adevarul. Poate ca a fost doar asa ceva de moment, o aventura, desi un an si ceva nu inseamna atat de putin. Daca vrei sa ii mai acorzi o sansa, poarta-te la fel cu el. Nu-i da sansa sa faca diferenta intre tine si cealalta. ci fa-l sa vada ce are acasa. Aranjeaza-te, poarta-te frumos si fa-l sa-si dea seama ce va pierde daca te va mai insela. Fii isteata.