Poate fi vorba despre o depresie daca te indeparteaza de ea. Daca iti cere spatiu cred ca ar fi bine sa ii respecti dorinta si sa nu faci presiuni asupra ei.Ii poti spune cuvintele frumoase care le ai scris mai sus, si ca ii respecti dorinta deoarece iti doresti foarte mult ca ea sa fie bine.
Iubeste-o neconditionat, fii langa ea fara sa o intrebi ceea ce ea nu-si doreste.
Te votez presedinte! Ahhh, stai, am gresit intrebarea.
In fine, eu zic sa fii alaturi de ea. Sunt sigura ca are nevoie de tine si ii e de ajuns sa stie ca esti mereu acolo pentru ea si ca o sustii.
Cel mai bine este sa fii deschis cu ea, sa o convingi ca tu esti alaturi indiferent de problema pe care o are. Poate ca ii este greu sa iti vorbeasca deoarece simte ca tu nu o vei intelege.Incearca sa o incurajezi, intreaba ce poti face pentru ea.
Sunt o persoana foarte deschisa nu ma feresc sau ma ascund de nimeni, doar ca in situatia de fata imi e teama nu stiu cum sa abordez problema nu stiu cum sa reactionez. Ii sunt aproape in fiecare clipa insa nu las asta de inteles sau cel putin asta am eu impresia, eu am crescut cu o mentalitate de a nu imi arata niciodata slabiciunea. Iar ea pentru mine e calcaiul lui Ahille, fiecare clipa in care ea e trista eu o simt insa nu stiu cum sa o fac sa zambeasca. Mereu abordez aceeasi discutie,, buna ce faci? Esti bine?" de multe ori nu primesc niciun raspuns iar asta doare, ma lasa cu impresia rece cum ca ea se simte singura. As face orice sa pot sa inteleg cum sa fiu aproape de ea sa am o abordare diferita fata de modul in care abordez problema acum.
Ea a fost mereu asa cu tine..adica se ferea sa iti spuna ce o supara, sau s-a intamplat ceva in viata ei recent si acum se poarta diferit? Mai vrea sa fie cu tine, sau se poarte de parca si -a pierdut interesul? Cel putin mie asa imi da de inteles din ce scrii tu.
Nu a fost mereu asa, mereu a fost sincera cu mine si nu s-a ascuns vreodata cu ceva. Insa ea a patit ceva ce personal nu doresc la nicio fata din lumea asta sa pateasca. Eu stiu ce a patit insa nu stiu cum sa o sustin cum sa o abordez cum sa ii ridic moralul, sunt langa ea la orice ora din zi sau din noapte. Doar ca uneori las impresia ca sunt rece sau cel putin asta am eu senzatia. Mi-a spus ca vrea sa fie singura. Dar eu nu vreau sa o las sa fie singura, stiu ca sunt extrem de capabil sa o ridic de la pamant sa o fac sa zambeasca, doar ca nu stiu un lucru.
Cum sa procedez cum sa o abordez pentru a nu ii mai lasa impresia ca sunt rece
Ce sa ii spun?
Imi vine sa i-o spun direct
,, Te iubesc mai mult decat iti poti da tu seama, fiecare traire a ta o simt iar fiecare secunda in care tu esti trista eu o simt, am privirea pustie nu vad nimic. Nu am fost pus niciodata in postura de a te sustine, invata-ma cum sa o fac"
Insa ma retin a ii spune direct ca nu stiu sa abordez situstia pentru a nu o face ss inteleaga altceva desi multe persoane mi-au spus ca asa e cel mai bine sa ii spun direct
Imi va fi extrem de greu sa ii respect decizia dar pentru ea sunt in stare de orice
Poate fi vorba despre o depresie daca te indeparteaza de ea. Daca iti cere spatiu cred ca ar fi bine sa ii respecti dorinta si sa nu faci presiuni asupra ei.Ii poti spune cuvintele frumoase care le ai scris mai sus, si ca ii respecti dorinta deoarece iti doresti foarte mult ca ea sa fie bine.