Spune-i ca nimeni nu va poate impiedica sa va reveniti daca amandoi decideti asta, plus aveti de partea voastra Creatorul care uraste desoartirea in casatorie.
Dacă a acceptat să mai faceți sex împreună acesta est un semn bun. Astfel, ar fi necesar să aveți o discuție sau mai multe, în care să încercați să înțelegeți ce anume lipsește în relație, ce se ascunde sub acele mici certuri.
Are pe altcineva, iar tu ești backup.
Tu decizi ce merită să faci... O rupi cu ea de tot, sau rămâi acolo, insiști, o recucerești, afli cine e ăla și îl muți în alt oraș... E treaba ta.
Încetează să mai fi fraier și caută pe alta
Nu-i mai răspunde la mesaje, pune poze cu gagicii pe Facebook sau ce contururi mai ai, ea o să fac spume la gura
Nu ești roata de rezerva și ar trebui sa ai mai multa colană vertebră
Sincer, TU spui ca nici o sansa de reimpacare, deci cum era in engleza "cut your losses and move on" (accepta-ti pierderile si mergi mai departe)
deci, gaseste-ti pe alta
Buna!
Inteleg ca ea a decis sa va despartiti (desi inca nu ati divortat), insa cu foate acestea ati pastrat legatura. De asemenea, din exprimarea ta, inteleg si ca i-ai facut propuneri legate de impacare. Care a fost raspunsul ei la aceste propuneri?
Nu putem stii ce gandeste, ce nevoi are, insa poti afla asta discutand cu ea. Ce isi doreste de la tine, de la relatia voastra (care teoretic s-a incheiat, dar practic nu).
Poate aveti nevoie de timp ca sa clarificati fiecare ce va doriti unul de la celalalt si ce se va intampla cu relatia. E important sa comunicati deschis despre ceea ce va doriti si sa va asumati deciziile pe care le luati.
Am uitat sa adaug: ti-a spus care sunt motivele care stau la baza deciziei ei de a va desparti? Ati discutat despre acest aspect?
Cand e in preajma mea e super ok. Mă alinta etc etc. In schimb la telefon sau mesaje este seacă.
>poate ai vrea sa fi bombardat cu telefoane si convorbiri de 6 ore fiecare, sau sa iti dea sms-uri la fiecare 10 secunde 24/7?
Eu vreau verde tu rosu, nu is de acord cu tine vreau sa-ti spun dar aleg sa nu, deci mici neintelegeri, nu ne putem revenii, pa.
Orice relatie tot pare perfect de la 21, 69 metri dar cand stai cu omu 24/7 si-l vezi cu LUPA,
sclipirea dispare si mierea se acreste.
Cineva zicea [si avea ceva dreptate]: casnicia e un borcan mare MARE MAREEE
cu 2 degete de miere desupra iar restul rahat,
la tine s-a termiant mierea.
> sigur nu-i pui destui biscuiti pe masa ZILNIC, poate vrea un morcov tanar, sau mai tineri din TAz/s-MANIA.
> o prefacuta. PAS, go next level.
Varule e simpla treaba femeia s-a plictisit de tine vrea altceva.e logic vrea si aia s-o plimbi s-o distrezi. daca esti vreun obosit de ala care vine acasa isi dechide berea si se pune la tv nu ar trebui sa ai asteptari.