Flori intr-un buchet frumos,o cutie de bomboane Ferrero Rocher,un carton de prajituri,orice care ar putea bucura-o pe mama,pe tata il vei incanta cu simpla ta prezenta, mama trebuie cucerita in cazurile astea, sa stii!
Si nu risca sa le strici parerea buna pe care si-o vor face despre tine si sa ramai sa dormi la ei peste noapte, o fata care merita respect nu permite nici un compromis de genul asta!
Mergi la tine acasa si lasa innoptatul in casa lor pentru mai tarziu, dupa ce se sparge gheata.
Bine?
SUCCES!
Trage-l de limba pe iubitul tau cam ce flori i-ar placea mamei lui.Astea merg in orice imprejurare.As zice sa optezi pentru florile in glastra caci tin mai mult.
Te sfatuesc sa te gandesti bine.Nu e bine sa dormi din prima seara la prietenul tau, pentru ca oricat de buna impresie ai face, s-ar putea strica.
In fond daca totul merge bine veti avea timp o viata intreaga sa dormiti impreuna!
Bafta!
Buna!
Ar fi dragut sa le duci un buchet de flori sau un ghiveci cu flori impachetat frumos.
Sa dormi la el de la prima vizita? Hm, nu stiu ce sa zic.
Vei evdea cum ti se par parintii, iar daca crezi ca nu isi vor schimba parerea, poti dormi, dar ar fi de preferat sa nu.
Bafta!
Buna, da, in prima zi in care o sa te cunoasca trebuie sa isi faca o parere buna despre tine si nu rea.Pai eu as zice sa ii cumperi mamei lui un buchet de flori sau un parfum, si daca nu vrei sa ii cumperi asta poti sa ii cumperi absolut orice o sa se bucure ca mergi cu ceva, cu orice, dar chestia cu dormitul la el din prima seara e absurda.Eu una asa cred, mai intai ar fi bine sa ii cunosti parintii si dupa 2 saptamani sa iei decizia sa mergi sa dormi la el, parerea mea dar tu faci cum vrei , sper ca te-am ajutat