| Parerisincere1 a întrebat:

Bună ziua, sunt foarte macinat de o perioadă și mă consum foarte mult din cauza mamei, ea nu este de acord cu fata cu care vorbesc pentru ca are tatuaj și piercing și crede ca doar c…. au, noi locuim separat de mama, deja locuim împreună, dar apar permanent șantaje emoționale din partea familiei…
Ce pot să fac, vă rog să-mi dați un sfat….

11 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Sfat? Iasti o fata linistita, mama ta are dreptate laughing belcioge in nas sau mai stiu eu pe unde, tatuaje, pfff, numai oamenii cu ceva problema la cap isi supune corpul la chestii genul asta, ujn om normal nu face asa ceva.
Faptul ca oamenii care isi fac tatuaje si alte belciuge pe mai stiu eu unde, dintoitdeauna au fost asociati ca fiind oameni nu prea buni.
Chestia asta are la baza observatii de lunga durata, chiar daca inainte oamenii nusi explicau ce se intampla, acele observatii exista.
Astazi se stie, cei care fac asta cam au ceva probleme mentale, asa ca iubita ta poate ca no fi c...va dar nici sanatoasa sigur nu-i laughing
Tu ca si barbat nu-ti faci asa ceva corect? Tu de ce nu-ti faci tatuaje? Pt ca gindesti normal, ca esti o persoana normala, ce nu se poate spune si de cei care isi fac tatuaje si nu mai spun lanturi si belciuge prin nas, buric, si alte zone de astea laughing
Unde are ce spui, mai jos sau sus la buze, nas, spune-i sa isi puna si mai jos, sa ai de cei agata lacat in caz ca incearca ceva laughing

| andreeaionescu89 a răspuns (pentru relian):

Să știi ca nu ești de matur încă. Citește studiile, oamenii nebuni n au pierce uri și tatuaje? cunosc nebuni fără. Cum să judeci o carte după copertă? Fa un research înainte și vezi studiile?

Si eu am tatuaje și un pierce în nas, norocul meu ca mama iubitului meu și a făcut tatuaj cu mine? le adoră. Trecând peste asta, să știi ca niște tatuaje și pierce uri nu te fac nici curva, nici nebună. Nu ascultă ce zic dubiosii ăștia pe aici ca nu e așa. Și mama mea are tatuaje și n a făcut în viața ei un rau, este cea mai blândă femeie.
Dacă ai peste 18 ani nu au dreptul să îți mai impună cu cine să fii, dacă la tine și la fata respectivă poate fi vorba de iubire asta v a învinge tot! Fiți unul pentru altul, dar din punctul meu de vedere nu i spune situație ca poate te face băiatul mamei ca o asculți (asta dacă ai peste 18 ani ) gândește te ca poate dacă e menit să fii cu fata aceea mama ta v a vedea ca nu e asa cum spune ea, dacă simți ceva puternic nu te opri din vorbit cu ea, nu lasa pe altcineva să îți aleagă viitorul chiar dacă e mama ta. Unii părinți doar au rămas cu gândirea veche de pe timpul comunismului și de aceea cred asta despre fetele mai "diferite". Nu renunța la ea, lupta. Poate chiar e iubirea vieții tale. Dar sunt sigură ca dacă i aș spune ca mama ta crede ca este curva, ar durea o foarte tare. Deoarece și eu primesc jigniri la adresa tatuajelor deși sunt finute

| relian a răspuns (pentru andreeaionescu89):

laughing tu imi scrii mie, eu nu am intrebat nimic, eu am spus ca astia care au tatuaje is cam dusi deacasa nitel, si daca mai ai si belciuge atunci chiar ca e clara asituatia laughing
Are si mama ta? Normal ca are dopar nu o sa semni cu mine sau cu mama laughing cum e turcu si pistoul, ai avut de unde invata si ce mosteni, dai inainte laughing

Nus curios de ce stusdii citesti tu. Arata tu mie oameni in functii inalte in general care is asa tatuati si cu belciuge si eu ii maninc laughing
Despre ce studii vorbesti? Cei tatuati si cu belciuge, nu-s vazuti bine in general sa fim seriosi.
Ca sunt tolerati, asta e alta poveste, dar nu-i prea baga mai nimeni in sama, doar ei intre ei se baga in sama.
Du-te tu cu belcoiug in nas si aplica pentru un post de manager, sau mai stiu eu ce la primarie, sa vedem daca te baga careva in sama.
Vorbiti sa nu adormiti, cu studiile voastre cu tot.Stdiile alea ce spui tu, is facute de astia cu belciuge in nari, zici ca sunteti porci, asa faceau oamenii pe timpuri la porci sa nu ramae, la punea sirma, belciuge in nas laughingAcum ati voi ca porci, cam asta e adevarul, ati liuat locu porcilor, pentru ca cei cu animalele nu mai tolereaza asa ceva, spun ca este inuman sa pui melcig in nas la porc, asa ca unia va pune voua laughing
Judeci o carte dupa coperta? Coparta cartii nu-i legata cu sirme, aia care iese din fabrica este asa cum este ea.
Voi trebuie sa stai asa cum ati iesit din fabrica, nu sa va bagati inele, belciuge si sirbe in bot. Daca vad un om, natural, indiferentg cum ara arata il respect, dar cand vad de astia tatuati, belciuge peste tot, astia nici nu merita sa te uiti la ei, dapai sa mai discuti cu ei.

Pe vremuri doar cei care erau in puscarii aveau tatuaje, si probabil si belciuge, de acolo sa mers si s-a luat moda asta, care de fapt este o moda doar pentru oameni slabi, oameni care au tendimnte sa ajunga la mititica, oameni in care nu poti avea incredere si asa mai departe.
Cam astia is oamenii tatuati, nu mai spun de astia priponiti cu lanturi si bleciuge laughing
Cam asta arata s tudiile alea reale, cam asta este adevarul, nu ce povesti spui tu.

Eu zic să te informezi, mama e psiholog cu tatuaje, tu ai impresia ca niște tatuaje reflectă personalitatea unui om? Eu am un tatuaj cu data ei de naștere și ea cu a mea, ce e așa rău? Uite câtă răutate aveți în voi ăștia "normali"? crede ma ca esti doar un comunist încuiat la minte, nimic altceva

Exact, tatuajele, sau si ele reflecta personalitatea unui om, tu nu crezi? Orice faci, comportament, cum vorbesti, ce vorbesti, etc arata caracterul persoanei.
Comunist incuiat la minte esti tu, cu mamata psiholog. Daca mamata este psiholg ce, asta arata ceva? Citi oameni cu scoli se si pricep la scoala care au facut-o?
Iti spun eu majoriatea is pe linga meseria aia, putini is cei care intr-adevar se pricep.
Multi fac scoala acolo sa fie, nu ca lear place sau ca sar pricepe.

| ioana748 a răspuns:

Prejudectile mamei tale nu sunt intemeiate,insa este opinia dansei si nu ai cum sa o schimbi. Deocamdată ocupa-te de relatia ta si cu timpul se va obișnui si familia cu nonconformismul iubitei tale. Posibil prietena ta are niste probleme pe care le exteriorizează prin artificiile acestea,tatuaje, piercing,etc. Un fel de mesaj către lume ca există. Un lucru bun ca va intelegeti,posibil are un suflet nemaipomenit, ranit pe alocuri.
Dar, na, este greu pentru mama ta sa inteleaga ca cu iubire prietena ta ar renunta la felul atipic de a se exprima prin tinuta, caci nu ar mai fi necesar.
Ai grija de iubirea voastră si nu lasa nimic sa intervină intre voi.
Cui nu-i convine sa scrie la cartea de sugestii si reclamatii ca cititi voi mai tarziu.
Momentan bucura-te de iubire.
Seara linistita,

| FreddieM a răspuns (pentru ioana748):

Mersi ca ai răspuns în locul meu.winking
Cheers

| ioana748 a răspuns (pentru FreddieM):

Si eu mersi.
❤️

| andreeaionescu89 a răspuns:

Si eu am tatuaje și un pierce în nas, norocul meu ca mama iubitului meu și a făcut tatuaj cu mine? le adoră. Trecând peste asta, să știi ca niște tatuaje și pierce uri nu te fac nici curva, nici nebună. Nu ascultă ce zic dubiosii ăștia pe aici ca nu e așa. Și mama mea are tatuaje și n a făcut în viața ei un rau, este cea mai blândă femeie.
Dacă ai peste 18 ani nu au dreptul să îți mai impună cu cine să fii, dacă la tine și la fata respectivă poate fi vorba de iubire asta v a învinge tot! Fiți unul pentru altul, dar din punctul meu de vedere nu i spune situație ca poate te face băiatul mamei ca o asculți (asta dacă ai peste 18 ani ) gândește te ca poate dacă e menit să fii cu fata aceea mama ta v a vedea ca nu e asa cum spune ea, dacă simți ceva puternic nu te opri din vorbit cu ea, nu lasa pe altcineva să îți aleagă viitorul chiar dacă e mama ta. Unii părinți doar au rămas cu gândirea veche de pe timpul comunismului și de aceea cred asta despre fetele mai "diferite". Nu renunța la ea, lupta. Poate chiar e iubirea vieții tale. Dar sunt sigură ca dacă i aș spune ca mama ta crede ca este curva, ar durea o foarte tare. Deoarece și eu primesc jigniri la adresa tatuajelor deși sunt finute ( am raspuns din greșeală la răspunsul băiatului acela…)