Buna
Eu cred ca aceasta stare de tristate dupa pierderea unei persoane dragi este normala si tine de natura umana. Experienta prin care ai trecut ar putea fi o sansa de a evolua, de a te maturiza. Uneori oamenii pleaca de langa noi, fericirea noastra nu depinde de ei, nu e agatata de ei. Durerea poate fi un profesor, accept-o si incearca sa iesi din ea pentru ca ce e prea mult e daunator. Cat priveste singuratatea, nu cred ca esti singur, te simti singur dar nu esti, nu esti niciodata singur de fapt, nici in clipele tale de introspective, si atunci esti sprijinit. Si eu am trecut prin momente de suferinta/depresie. Cred ca e bine in acele momente sa incerci sa iti ocupi mintea cu ceva: filme frumoase, seriale, sa citesti, te apuci de un hobby, practici un sport, iti iei un job part-time (daca ai varsta minima de angajare), te joci pe calculator, gatesti... Cat priveste psihologii, nu prea gasesti sedinte gratis, doar la scoala/liceu cred ca mai sunt consilieri. Dar chiar si asa sanatatea/bucuria sunt mai importante decat celelalte. Ai putea sa mergi sa vorbesti cu un preot, sa te spovedesti, te ajuta, te elibereaza chiar daca nu iti dai seama cum. Dar e bine sa faci ceea ce simti.
Mult succes!
Poti gasi fericirea in singuratate cu aceasta femeie https://cloudclimax.co.uk/product/sm-doll-morgana-157cm-sexy-lovedoll/ vine cu sigiliu si e vigrina mai bine nu se poate
Salut,
Un psiholog nu te ajuta asa mult pe cat crezi.
Si daca o face,o face pe moment.
Te ajuta sa intelegi,sa te descopri si sa intelegi mai bine situatia.
Asta poti face si singur, dar nu toti au taria de caracter necesara sa-si ridice singuri moralul.
Acum poti sa te gandesti si de ce a plecat persoana respectiva.
Multi tind sa dea vina pe altii si sa se victimizeze in timp ce ei sunt de vina.
Sa nu ma intelegi gresit, nu e neaparat vorba de cazul tau, vorbesc in general.
Momentan poti sa te resemnezi, daca continui asa iti faci doar rau...
Succes!
Tu ai gasit un refugiu in acea persoana. Singur nu esti, sunt o groaza de oameni in jurul tau si sunt sigura ca sunt multi carora le pasa de tine.
Ca solutie este sa iti gasesti un hobby si sa te implici in activitati care presupun socializare. Daca vrei sa vorbesti cu cineva, ma poti contacta.
Pai si altceva n-ai de facut decat sa te gandesti la prostiile astea si sa te plangi? Zici ca esti in telenovele. Nu a plecat degeaba inseamna.
Joaca-te pe aici daca tot te plictisesti:
https://terapeuti.ro/category/psihologie-psihoterapie-online/
Daca stii engleza, ai putea incerca 7cups sau aplicatiile gen Youper.
De ce locuiesti singur?
Parerea mea este ca daca cineva ajunge la o anumita varsta, o sa se mute de la casa parintilor, doar n-o sa stea cu ei toata viata. Si daca n-are cu cine sta, inevitabil o sa stea singur. Eu unul il invidiez, si eu mi-as dori sa stau singur.
Asa e, dar nu trebuie sa se mute singur, poate sta in chirie cu cineva (eu stau cu o prietena, de exemplu). Persoanelor extravertite le e greu asa. Si eu as vrea sa stau singura tot timpul.
Nu lasa pe cineva careia i-a pasat atat de putin de tine sa te faca sa te simti atat de suparat. Viata e prea scurta. Asa ca tine-te ocupat. Mergi mai departe cu viata ta. Poti face asta.
Te ajut eu. Ma pricep foarte bine la pshihologie si pot sa stau de vorba cu tine
mateia320 întreabă: