Ești confuz, încă nu ți-a trecut despărțirea.
Ai impresia că trebuie să ieși cu 100 de fete; nu e așa.
E mai ok să nu bagi în seamă toate strâmbele.
Ieși cu fete doar când ai chef de sex, și gândește-te la relații doar atunci când ai o femeie care îți inspiră așa ceva.
Dragostea e ceva frumos, care se întâmplă neprogramat. Nu e o datorie, nu e un checkpoint.
Ești bine acum, lasă-ți timp să înțelegi de ce ai nevoie.
Pai daca nu gasesti ce vrei, stai asa, ce sa facem, viata merge inainte si singur, nu se opreste din cauza unor femei.
Stii foarte bine ce vrei, vrei una cu care sa te intelegi si sa te atraga si din alte puncte de vedere nu doar sexual.
Dar e mai greu sa gasesti asa ceva, nici asa sa stai cu oricine si sa nu fie bine.
Cu partenera aia sa tii minte ceva, cand un om are un caracter si fel de a fi, va repeta cu prima ocazie ce a facut, nu trebuie sa te mai impaci cu acea persoana.
Ptr ca felu de a fi nu se schimba orice zice persoana aia si oricat s-ar abtine un timp ca sa fie altfel.
Nu s-a meritat sa suferi dupa o tampita.
Sa fii confuz? Nu, eu zic ca nu esti confuz. Doar recuperezi ce ai pierdut raminind blocat in relatia aia care era moarta mult prea mult timp. Legat de Tinder... daca cauti sex, sex gasesti. Daca cauti si ceva in plus, ceva altfel... specifica clar si poate o sa gasesti si asta.
Ideea e ca in relatia care s-a incheiat a fost una toxica, nu prea aveam voie sa fac nimic, fara bere cu baietii, sa ma tund/imbrac doar cum vroia ea etc
Dacă relația era una toxică,poate că e mai bine că s-a întâmplat așa. Ai ocazia să gândești liber, să faci ce vrei, să te duci unde vrei tu etc. Cât despre fetele cu care nu poți avea mai mult de o aventură,eu unul nu cred că problema este la tine, doar că probabil ai anumite gusturi, și nu vezi nimic atractiv la ele. Nici eu nu aș fi cu o fată pe care nu o plac, dar ăsta nu este motiv să renunți, și în niciun caz nu este vina ta. Fă-ți viața așa cum îți e ție mai lejer și va veni și "zâna zânelor" la un moment dat.