| floruits a întrebat:

Bună ziua TPU. Am un prieten care m-a blocat pe WhatsApp. Motivul care el m-a blocat este că am spus ceva jignitor despre el ( Mai exact l-am făcut un prieten fals ) și s-a supărat, îmi pare foarte rău, nu merita. Am rugat niște prieteni să îl contacteze ca să-mi de-a unblock doar că nu vrea. Oare merită să îl contactez sau să las baltă?

Răspuns Câştigător
| Claudiu1213a a răspuns:

Nu știu ce prieten îți este dacă te a blocat pe WhatsApp pentru simplu motiv ca l-ai făcut prieten fals, probabil nu îți este prieten cu adevărat, așa că nu mai ruga pe nimeni sa-l contacteze ca să te deblocheze, nu ești milogul lui

22 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Chiar daca il vei mai cauta, nu-ti va mai raspunde.
Inainte sa spui o vorba proastă, gandeste-te de mai multe ori inainte.

| floruits explică (pentru darrio2007):

Am înțeles. Aveți dreptate.

| Simpatic a răspuns:

Nu iti este prieten, daca ti-a dat motive sa il vezi ca pe un prieten fals asta e confirmarea!
Deci ce nevoie ai de o astfel de persoana?

| Violleta2022 a răspuns:

Mai lasati naibii aplicatiile online, ca va distrugeti viata!

Mergi in persoana la usa acelui prieten si cere-ti iertare, daca iti pare cu adevart rau si il apreciezi ca prieten.

| dullcat a răspuns:

Buna.Asteapta pana cand ii trece supararea si vezi apoi ce se mai intampla. Daca legatura e puternica veti trece peste niste vorbe aruncate aiurea.

| Catrice a răspuns:

Știu 2 persoane prietene destul de in vârstă care își dau Block câte 2-3 luni după iar vorbesc după iar block și tot asa laughing

| Hyperion7 a răspuns:

Las-o baltă, nu merită loser
Daca se supără de la atât, deja...

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Las-o baltă.
Niciodată nu pierzi prieteni, doar descoperi care sunt cei reali.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa-l să-i treacă supărarea și apoi vezi daca revine la sentimente mai bune sau nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce anume l-ai facut " prieten fals "? Ce a facut, mai exact? Si de ce te-ai razgandit dupa ce te-a blocat si acum nu mai crezi ca e un prieten fals daca inainte era?

E nasol sa pierzi prieteni doar pentru un simplu si banal schimb de replici... analizeaza corect situatia caci tu o cunosti cel mai bine, vezi ce s-a intamplat intre voi, si daca nu e ceva grav cere-ti scuze, asta daca cumva ai exagerat tu cumva si mergeti mai departe cu prietenia, daca insa e grav si el chiar e intr-adevar un prieten cu adevarat fals... atunci poti sa o lasi balta. Ar fii chiar indicat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O poți lăsa și lac, nu doar baltă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este vina ta, l-ai jignit.

| Ilovedinero a răspuns:

1 poate chiar era prieten fals daca ti-a si dat block
2 daca ti-ai luat bloc intr-o cearta tu esti cel care a avut dreptate.

| EliLeli a răspuns:

Las-o balta.

| Catlove33 a răspuns:

Salut, eu in locul tau as lasa balta. Ca daca nu era un prieten fals ti ar dovedi asta, dar el ce a facut? S a dus sa planga la mamica?

| floruits explică (pentru Catlove33):

" Dar el ce a facut? S a dus sa planga la mamica? "

Nu?
Când l-am făcut prieten fals a început să mă ia la vrăjeală "Eu eram singurul tău prieten", " Nu vreau să te fac să plângi", "Mereu eram aici pentru tine" doar că nu i-a mers și m-a blocat.

| Catlove33 a răspuns (pentru floruits):

Mhhh... pai de ce nu i-ai zis ca l-ai facut asa din suparare. Sau de ce i-ai zis asa?

| floruits explică (pentru Catlove33):

Nu m-am supărat. Mereu mă ia la vrăjeală. L-am făcut un prieten fals deoarece îl consider așa.
Mereu când vreau sa îmi trimită lecțiile la școală, nu vrea.
Mereu când vreau să mă întâlnesc cu el, nu vrea sau invită o altă persoană și vorbește numai ei.
Mereu când fac ceva greșit, trebuie să îmi cer scuze.
Mereu când vreau să vorbesc cu el, nu vrea.
Mereu când facem o promisiune, nu vrea.
Mereu când îmi cer banii înapoi, nu vrea.

| Catlove33 a răspuns (pentru floruits):

Prieteni ca asa [ nu te supara ] chiar este fals, te va tine la suflet doar cand are nevoie de tine.

| DoamnaLalea a răspuns:

Of of ce dramă laughing
Las-o balta. Ar trebui sa îți dovedească ca e prieten adevărat, și dacă ți a arătat asta pana acum..greșeala ta ca i-ai spus asta, normal să se supere.