| LauDi a întrebat:

Buna ziua TPU. Aș dori să-mi fac niște prieteni noi prin intermediul internetului (sunt rușinos și NU știu cum să intru în vorbă cu alți oameni, pls don't judge). Ce rețele de socializare recomandați? Aș dori să îmi fac prieteni care au aceleași hobby-uri ca și mine (anime, jocuri video, etc). De asemenea credeți că este o idee proastă dacă NU îmi pun fața ca poză de profil(gen pun un desen făcut de mine) și folosesc un nume fals (dezvăluindu-le mai încolo cum mă cheamă de fapt și trimițându-le o poză cu fața mea, după ce mi-am dat seama că sunt de încredere), deoarece dau datele personale (gen cum mă cheamă și unde stau) la cineva numai dacă știu că este de încredere.
Mulțumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| SingleForOne a răspuns:

Eu am folosit Quotev o perioadă. Este un fel de Facebook mai mic. Scrii status, adaugi prieteni, dai mesaje, etc, sau scrii idei creative (povesti, poezi, fan fiction, jurnal, etc) sau ce-ți mai trece prin cap. Mai faci și chestionare/quizz despre ceva anume (personale, filme, celebrități, muzică, orice altceva). Totuși, sunt multi ca tine, dar și multi introvertiți și/sau emo. Deci trebuie să știi unde să tragi linia, și să te dezvolți personal.

| LauDi explică (pentru SingleForOne):

Mulțumesc de sugestie (n-am auzit de site până acum, zici că e un fel de fanfiction.net combinat cu TPU). Și nu îți face griji NU sunt anti-social sau ceva de genul, sunt capabil să port o conversație dacă o începe celălalt, dar NU știu cum să o încep eu (pe internet problema asta este mult diminuată). Numai o întrebare, Quotev are și site în română dedicat pentru români sau e în mare parte folosit de englezi și americani? NU că m-ar deranja să am prieteni din alte țări, dar ști, mă simt un pic mai bine dacă vorbesc cu cineva de aceeași naționalitate ca mine!

| SingleForOne a răspuns (pentru LauDi):

Nu. E un site simplu de socializare. Este o sugestie, dar nu l-aș recomanda 100%, pentru că unii sunt copilăroși sau negativi.

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu exista prieteni, iadul sunt ceilanti sa stii, mereu am patit asta, tu esti singurul tau prieten restul sunt demoni care vor sa iti faca rau

| sierra1 a răspuns:

"Ce rețele de socializare recomandați?" - dă-i pe tik-tok cât mai există

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Da... pai esti unde trebuie laughing

Si renunta la acel "gen", ca un prim sfat. In rest este ok.

| morfeo a răspuns:

Publi24

| LeSuiton a răspuns:

Sa nu cumva sa spui cuiva din ce oras esti, ca imediat te trezesti cu el la usa si mai intra cu 40 de oameni si te jefuieste, iar numele, nu cumva sa ti treca prin cap sa l dai, sigur nu mai sunt 70000 de oameni cu acelasi nume ca al tau. Acum exista 2 posibilitati, ori ai peste 14 ani si esti un anti social, ori ai mai putin de 14 ani si esti tinut in lesa de parinti si asculti cacaturile astea " Sa nu cumva sa te bagi in seama cu necunoscuti, sa nu cumva sa ti spui numele unui necunoscut, sa nu spui cuiva din ce oras esti", tu ai cap ca sa nu ti ploua in gat...

| LauDi explică (pentru LeSuiton):

Răspunsul tău m-a amuzat. Părinții mei NU sunt așa și NU sunt un anti-social, doar un pic rușinos când vine vorba să vorbesc cu cineva pe care NU-l cunosc. Am întrebat faza cu numele fals, deoarece îmi place să îmi păstrez anonimitatea pe internet, și dezvălui aceste date doar persoanelor de care am încredere, știu că NU o să vină să mă fure dacă îi dau numele și orașul.

| Zosima123 a răspuns:

Din cauză că te-ai uitat la prea multe animeuri ești așa... ( Rușinos și nu ști cum să intri in dialog cu alți oameni).
Animeurilr sunt cele mai dăunătoare desene. Eu le consider cele mai de gunoi!

| shadow898978 a răspuns:

Eu asi recomanda aplicația Facebook pentru că poți socializa și acolo poți să îți faci prieteni mulți și eu am fost așa că tine și cu ajutorul aplicației am reușit să nu mai fiu așa rusinos

| LauDi explică (pentru shadow898978):

Am avut Facebook (pot să îmi fac din nou dacă doresc), dar NU am știut cum să caut oamenii cu interese comune și de aceea l-am șters. Știți cumva cum aș putea căuta oameni cu interese comune pe Facebook?