Mie mi-au cumparat hamsterii de unii singuri. Spune-le ca ti-ai dori un animal care sa iti tina companie si ca ii indragesti foarte mult.Le promiti ca ii vei asculta si ca vei avea rezultate mai bune la scoala.Comporta-te mult mai frumos cu ei si indragestei pana ti-l cumpara. Funda?:*:*:*
Bună.
Trebuie să fii destul de convigător!
Depinzi de ei și trebuie să-i asculți, sunt părinții tăi, nu trebuie să le ieși din cuvânt.
Pa, pa.
In primul rand achizitonarea unui animalut implica niste costuri.Pe langa costul animalului, mai trebuie cusca, hrana diferite jucariii.Crezi ca parintii tai isi permit?
Apoi trebuie sa inveti sa-l ingrijesti.Hrana,sa cureti dupa el. Daca se imbolnaveste trebuie dus la doctor. Daca esti gata sa sacrifici din timpul de joaca si parintii tai isi permit ai sanse sa primesti animalulul dorit.
Mai roga-i si tu, promite-le ca vei avea grija de el singur/a, pana la urma vor accepta
De obicei e bine sa ai o pereche, apoi sa le promiti parintilor ca vei avea grija de ei.
Roaga-i foarte mult, arata-le ca poti avea grija de un animal si ca esti responsabil.Promite-le ca o sa inveti mult mai mult, si ce-o sa faca, pana la urma iti vor lua.Pa,pa.
Ai putea sa le zici argumente...ca nu face multa mizerie ca nu miroase urat ca nu face galagie mare etc.
Te=am gaaasit
Tu tocmai îmi verifici trecutul?
P.s: îmi retrag răspuns oricum...vara asta am făcut prostia de a lua hamsteri... pute ca naiba, nu mă asculta, fluturaș, lasă argumentele și hamsterii.
Cautam unde sa facem spam
Nu sunt curios de cum arata cineva, stai linistita. Nu e nici un app
Awe, deci îți place să faci spam cu mine
Darr, să nu schimbăm subiectul, hai admite că am dreptate
Ok. Admit! Am dreptate
Atunci admite și fără să mă vezi în oglindă că am dreptate.
Ești moorrt.
Sunt mort de mult oricum
De când și din ce punct de vedere?
Nu lua in serios tot ce zic.
Fir-ar, nu îmi iau în serios chestia cu hahalera.
? Cand te-am facut hahalera
Când m-ai băgat în aceeași oală.
*cade lacrima*
CUm era. "Lasa ca iti trece pana te mariti". Daca nu te mariti, problema ta
Tre' sa chinui și eu pe cineva, deci mă mai gândesc, dar oricum ar fi, o să te bântui imediat ce mor ca să nu uiți că-s supărată.
PRoblema ta ca esti suparata. Stai linistita ca nu ma supara daca ma bantuie cineva. Oricum am 4/5 zile pe staptamana, noti albe
Ai încercat cu niște somnifere?
Ma faci sa rad.Am incercat toate chestiile de pe lume. Tari diferite. DOctori diferiti. Nimic nu merge.
Dar.ești sigur că tu chiar vrei să dormi?
Ameninta-i ca daca nu iti ia hamster o sa iti faci iubit.
sau explica-le ca poti sa ii pui un dinam la rotita hamsterului si astfel veti face economie la curent.
explica-le ca au de ales ori sa iti ia tableta, ori sa iti ia hamster sau altfel nu te mai duci la scoala, pentru ca toti colegii tai au hamsteri si ca fac discriminari.
interabai pe rand ei ce isi doresc cel mai mult... si dupa explica-le ca daca v-or vrea sa li se indeplineasca dorintele v-a trebuii sa iti indeplineasca si tie dorinta.
annapwp întreabă: