Am avut parte de asemenea oameni la fostul loc de munca. Nu am avut cum sa o scot la capat deoarece acolo toti erau o familie. S-au bagat unul pe altul nepoti, unchi, surori, frati, amante si tot asa. Eu eram singurul strain. De ce sunt acei oameni asa cum sunt? Educatie proasta, au un nivel de incredere in sine foarte scazut si in momentul in care domina sau isi bat joc de altii ii face sa se simta puternici, un nivel de inteligenta scazut. Lista poate fi lunga.
Asa e peste tot, cand o sa se starpeasca nepotismu la locul de munca, atunci noi oameni normali avem o sansa>
Că ei „trebuie" să aibă dreptate tot timpul, dar nu iau în calcul că o reclamație de genul ăsta, reclamatul o poate transforma oricând în reclamație împotriva lui/ei.
Intrebare : de ce omul care-i spune nesimțitului că e așa (chiar o fi?) nu merge el la "poliție, șeful de servici, direcțiune, etc."?
Sunt pe principiul: suntem oameni mari putem sa ne rezolvam probleme singuri. Gen nu se pare penibil să mă duc la politie că m-a înjurat Gheorghiță. Și când am scris întrebarea m-am gândit la niste foste cunoștințe (nu eram prieteni) care se lua de alții fara absolut nici un motiv, dorind ori sa se de-a ei mari ori sa se distreze batându-și joc de alții.
Ca asa sunt unii oameni. Daca ar fi o lume in care toti sa se inteleaga... nu ar fi Asa sunt oamenii, nu ii judeca. Tu incearca sa iti vezi de treaba ta.
Când spui "nu îi judeca", pe ce te bazezi? Pe principiul "nu judeca, ca să nu fii judecat"?
Mai bine zis, "nu ii judeca, sa nu te gandesti prea mult la asta", ca oricum nu rezolva nimic. Sa isi vada de ale lui.
Deci nicio legătură cu principiul de care zic.
Pai nu are, doar asta am zis si eu , eu ma refeream la alt "principiu".
Cei necurați și strâmbi sufletește mereu fug de cei care sunt curați și drepți. N-ai să vezi niciodată un demon să stea de vorbă cu Dumnezeu, dacă El nu permite. Proasta educație mereu va duce la abuz asupra celorlalți pentru placerea proprie de a face abuz și de a crea necazuri.
anonim_4396 întreabă:
podean183 întreabă: