| ubhgyfytddtfhfgdf a întrebat:

Bună ziua TPU. Este vorba despre mama mea începe sa plece de acasă pe la vecini prin sat etc și îmi fac griji pentru ea astăzi a plecat pe undeva nici eu nu știu nu-mi spune niciodată unde pleaca lipsește de 3 ore și nici acum nu a venit si in zilele trecute a făcut asta dar a venit peste 1 ora. Nu știu ce se întâmplă cu ea, dacă o întreb unde s a dus ea o sa îmi răspundă ca am fost pe la o vecina sau prin sat dar eu nu prea cred. Ce o sa i spun când o sa vina acasă. Oare ce se întâmplă cu ea?

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Tata nu ai? Sa o ia la intrebari?

| Fatamuntilor a răspuns:

Atata timp cat mama ta isi termina treburile in gopodarie, nu vad nimic rau sa se relaxeze cateva ore.

| KamaSutra a răspuns:

Urmareste-o si vei afla unde se duce

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce te interseaza pe unde umbla maica-ta. Nu cred ca tu trebuie sa ii ti cont. Ea este mama, iar tu copilul. Nu stiu de ce nu ii pui o condica la intrare sa poata scrie cand si unde pleaca. Sau angajeaza un detectiv particular.

| Ruxandra15 a răspuns:

Este posibil sa aiba o relatie cu Gigel din sat. Du-te si urmareste-o ce e asa de greu. Cat de mare poate fi satul? Merge la o vecina zilnic? Asta nu crede nici ea sincer.

| Leo1993 a răspuns:

Nu are voie sa aiba si ea o aventura?

| Sixx_Klaw_1997 a răspuns:

Ori se prostitueaza prin sat, ori are o aventura cu un barbat din sat. ( cam asta reiese din ce ai spus tu)