anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua TPU, Mama ma m-a batut deoarece am stat 4 ore pe computer si tot imi spunea sa-l inchid si eu spuneam imediat timp de 15 min, a venit a tras calculatorul din pirza si eu i-am spus sa ma lase in pace, imediat a venit mi-a dat doua palme peste fata (a dat tare, inca sunt vanat)si eu am impins-o i-am spus sa plece il inchid in 10 mine(ma jucam un joc multi player si nu puteam iesi)M-am pus la pc si a venit si m-a dat cu capul de perete, dupa care m-am dat si eu(gandeam ceva de genul da ce crezi ca esti smechera daca ma dai cu capul de perete?)dupa am lovit peretele puternic cu mana stanga a ramas urma de la primele 3 monturi. Dupa a inceput sa dea in mine si in culmea nervilor i-am dat o palma in umar....atunci a plecat la ea in camera si a plans 30 mine dupa mi-a spus ca eu nu mai sunt fiul ei si nu ii pasa ce mai fac, a spus ca l-a sunat pe unchiul care e politist si ca o sa ma duca la sectie... atunci am inceput sa rad, pe mine sa ma duca ca eu am dat pe cineva cu capu de perete asa din lipsa de ocupati(adica si eu am lovit pe cineva dar era cu motiv si mi-a parut rau_)eu o apreciez mult pentru ca m-a crescut singura, dar vrea mereu sa ma controleze vine din 15 in 15 mine sa vada ce fac.Acuma nu mai vorbeste cu mine si nici nu mai vrea sa-mi dea de mancare pur si simplu ma tine si eu mananc la scoala cornul si laptele sau cand nu e acasa mai mananc ceva din frigider. Vreau sa stiu de ce se poarta asa pentru ca ea a gresit mai mult sau daca nu a gresit ea cu nimica sa-mi spuneti cu ce am gresit.Multumesc TPU.

Răspuns Câştigător
| Bobby87 a răspuns:

Salut! nu este bine ca ai ridicat mana asupra mamei tale, dar gandeste-te o clipa:daca ea nu ar fi existat nici tu nu mai erai pe lumea asta sau poate daca nu ar fi dorit sa iti dea nastere.Eu am 3 copii,frate si am stiut cum sa le dau educatie, sunt sigur ca si ea, saraca, te-a educat destul de bine si inca sunt sigur ca o face, dar sa stai 4 ore pe calculator? asta nu e deloc un lucru bun, e o dependenta! In loc sa conduci tu acel PC, te conduce el pe tine? dar pe mama ta o ajuti cel putin 2 ore la treburile din casa? Nu trebuie sa pleci din casa la nici o ruda,ca altfel fiind singura in casa, va crede probabil ca ai parasit-o si o vei nenoroci cu zile.E pacat! cat mai repede ofera-i un buchetel de flori, fie ele si culese de pe camp, nu cumparate, poate nu dispui de bani.Si iti garantez ca te va ierta, dar o vei face si cea mai Fericita Mamica din lume, mai reduce din timpul acela de 4-5 ore pe pc.Si nu uita un lucru:Mama e numai Una! Mult Succes!

37 răspunsuri:
| AnirozI a răspuns:

Si eu am patit

| AndyRozi a răspuns (pentru AnirozI):

Sa te deie cu capul de pereti? E nebunaa.

| 11111888188818181818181 a răspuns:

Doam e cred ca pe mine m-ar arunca dela etajul 15. Cel mai mare bloc din valcea.

| ASAF204 a răspuns:

Chiar trebuie ucisa mama ta. chiar trebuie ucisa.

| anonim1234456 a răspuns:

Suna la protectie

| Restinpeach a răspuns (pentru Bobby87):

4 ore inseamna dependenta?hee hee
Gen eu stau toata ziua in vacante si nu vad sa mi se fi intamplat ceva.
D-aia ma ia criza cand vad persoane care zic ca 2-4 ore e mult prea mult, lol.

| emignon a răspuns (pentru Killpro):

Mai bine nu mai folosi calculatorul acasă NICIODATĂ până la 18 ani.

Cu siguranță,va găsi alt motiv de dispută,pentru că și mamele au limitele lor. Cam la fel ca îngerii din melodia lui Dan Bitman.

Firește că trebuie respectate,dar întotdeauna există cel puțin o portiță de scăpare,pentru a beneficia de un dram măcar din libertatea pe care o doriți. Uneori acea portiță s-ar putea să fie sufletească și nu fizică.

Eu zic așa: capul sus,mintea în Hawaii,egoismul temperat și mândria potrivită la locul lor în inimă și în minte,încercați să renunțați la calculator și să-l folosiți de la școală, iar la conducere în viața dumneavoastră să fie mereu rațiunea! Mult succes!

Pentru jocuri puteți folosi și un telefon mobil, pitit bine, să nu vadă nici mama, nici tata.