Salut! nu este bine ca ai ridicat mana asupra mamei tale, dar gandeste-te o clipa:daca ea nu ar fi existat nici tu nu mai erai pe lumea asta sau poate daca nu ar fi dorit sa iti dea nastere.Eu am 3 copii,frate si am stiut cum sa le dau educatie, sunt sigur ca si ea, saraca, te-a educat destul de bine si inca sunt sigur ca o face, dar sa stai 4 ore pe calculator? asta nu e deloc un lucru bun, e o dependenta! In loc sa conduci tu acel PC, te conduce el pe tine? dar pe mama ta o ajuti cel putin 2 ore la treburile din casa? Nu trebuie sa pleci din casa la nici o ruda,ca altfel fiind singura in casa, va crede probabil ca ai parasit-o si o vei nenoroci cu zile.E pacat! cat mai repede ofera-i un buchetel de flori, fie ele si culese de pe camp, nu cumparate, poate nu dispui de bani.Si iti garantez ca te va ierta, dar o vei face si cea mai Fericita Mamica din lume, mai reduce din timpul acela de 4-5 ore pe pc.Si nu uita un lucru:Mama e numai Una! Mult Succes!
Doam e cred ca pe mine m-ar arunca dela etajul 15. Cel mai mare bloc din valcea.
4 ore inseamna dependenta?
Gen eu stau toata ziua in vacante si nu vad sa mi se fi intamplat ceva.
D-aia ma ia criza cand vad persoane care zic ca 2-4 ore e mult prea mult, lol.
Mai bine nu mai folosi calculatorul acasă NICIODATĂ până la 18 ani.
Cu siguranță,va găsi alt motiv de dispută,pentru că și mamele au limitele lor. Cam la fel ca îngerii din melodia lui Dan Bitman.
Firește că trebuie respectate,dar întotdeauna există cel puțin o portiță de scăpare,pentru a beneficia de un dram măcar din libertatea pe care o doriți. Uneori acea portiță s-ar putea să fie sufletească și nu fizică.
Eu zic așa: capul sus,mintea în Hawaii,egoismul temperat și mândria potrivită la locul lor în inimă și în minte,încercați să renunțați la calculator și să-l folosiți de la școală, iar la conducere în viața dumneavoastră să fie mereu rațiunea! Mult succes!
Pentru jocuri puteți folosi și un telefon mobil, pitit bine, să nu vadă nici mama, nici tata.