| Aimedian a întrebat:

Buna ziua TPU Vin cu o problmea foarte serioasa si va rog nu faceti misto.Mama mea sa desparit de tatal meu acum 4 ani si s-a recasatorit cu un musulman a acceptat si religia si am stat in arabia un an si 5 luni a tinut foarte mult la noi si inca ne mai iubeste. Problmea este cu politia, politia sustine ca are legaturi cu al qaeda nu cred ca este asa si mai zice ca este lider islamist a fost arestat de multe ori tot cu politia in fiecare zi la poarta.Si noi am fost luati de politie sa dam declaratie si sa zicem cine este eu nu cred ca e asa eu vreau sa ma duc la el inapoi la el sa stau acolo dar nu am voie toti zic ca este un pericol si nu ma lasa politia sa stau la el, si eu vreau sa stau foarte bine ma inteleg cu el si imi ia ce vreau dar nu ma lasa sa stau la el eu nu cred ca are legaturi cu nimeni si nu are voie nici sa vina in tara.Eu vreau sa ma duc la el cum pot face si vreau sa stau acolo toti zic ca e periculos nu este nici terorist nu este nici lider nimic asa cred eu Deci cum pot face sa ma duc la el?

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Desi nu spui banuiesc ca la divort ai fost incredintat mamei si ca esti minor.
Pentru a iesi din Romania ai nevoie de o declaratie a mamei ca este de acord cu plecarea ta in tara respectiva si cu indicarea unui insotitor major, poate fi si personalul de bord de pe avion. De asemenea ai nevoie de pasaport si de o copie a hotararii de incredintare.
Mama ta poate da declaratia respectiva la Ambasada Romaniei din tara respectiva si sa ti-o trimita prin posta.
Daca vine ea dupa tine ai nevoie doar de pasaport si de hotarare.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Tu nu crezi dar poliția are probe care tot duc la el, asta să te pună pe gânduri!
Viața nu este așa de roză, gândește la rece.
Pa, pa.

| andrei a răspuns:

Sigur... Pustiulica, invata si nu mai incerca sa castigi atentia pe care, inca, nu o meriti.

| Sweety27 a răspuns:

1. Ai repetat de foarte multe ori "sa stau la el"
2. Siguranta conteaza pentru tine? Viata mamei tale?
3. "Il iubesti" pentru luxul pe care vii l-a oferit?
4. E bine ca ai specificat la final: asa cred eu... (ca nu e periculos)

Tu vrei la el ca te joci in lux. Din pacate nu poti pana la 18 ani sa mergi la el, daca mama ta nu iti da permisiunea, mai ales ca acel musulman nu este tatal tau natural. Stii la ce riscuri te supui? Stii ce afaceri poate face el cu "corpul" tau? Dupa 18 ani poate chiar sa iti ceara sa fi femeia lui si sa-i faci multi copiii. Vrei sa fi amanta sotului mamei tale? Daca nu ai nimic impotriva, atunci spune-le si parintilor tai asta. Spune-le ca ce simti tu e mai mult decat iubirea de parinte si ca il placi, vrei sa fi femeia lui si... SUCCES! big grin

| Aimedian explică:

Pai a fost arestat pentru ca au atacat ceva baza de militari asa sustin dar nu cred ca au facut asa ceva

| crinaalexia a răspuns:

Pai daca e asa de cautat de politie o fi facut el ceva big grin dar nu stiu daca tu zici ca tu crezi ca nu are nimic asa o fi politia din ziua de azi face multe greseli... :* si daca vrei sa te duci la el nu stiu vb cu el si explica-i situatia :* bafta happy