Din punctul meu de vedere nu ai procedat bine că i-ai acordat atât de multă atenție și grijă. Plus că te are la degetul mic și zic asta pentru că cică să nu o cauți tu, că dacă e, te caută ea. Sincer un bărbat nu poate accepta un astfel de comportament din partea unei femei, oricine ar fi ea. Din punctul meu de vedere cred că și-a pierdut interesul iar apoi s-a plictisit. Părerea mea e că n-ar trebui nici măcar să te mai gândești la ea, pentru că ei cu siguranță nu-i pasă de tine și cum te simți în lipsa ei. E timpul să-ți vezi de ale tale, mai ieși la o bere cu prietenii, mai ceri un număr de telefon la o tipă, etc. Femei sunt destule, nu-ți bate capul doar pentru una pe care nu o poți avea. Nu te merita oricum.
Din moment ce nu te prețuiește ce să faci cu o femeie ca ea? O să-ți fie greu, dar trebuie să gândești pozitiv. Sunt atâtea femei pe lumea asta, femei care te pot aprecia pentru cine ești. Ea nu te merita!
Offf. E cam greu sa uiti.Treaba e ca ea ti-a demonstrat ca inca il iubeste dupa cate i-a facut. i-a mai dat o sansa. Imi pare rau sa-ti zic dar cred ca s-a cam folosit de tine sa treaca peste, crezand ca v-a putea, dar se pare ca nu. A vazut ca sunt diferente mari intre tine si el. Poate i-a placut asta la tine ca esti mai ok cu ea, dar sentimentele ei tot la el erau. Nu-ti face sperante ca se v-a intoarce. Nu esti a 5 a roata de la caruta a nimanui, dar daca tu vrei sa fi nu e nici o problema.Eu zic sa-ti incarci timpul cu altceva sa nu te mai gandesti la ea, sa mai vorbesti cu alte fete, sa iesi cu prietenii, etc. Posibil sa-i placa baietii mai rai. Inimii nu ii poti poruncii. Succes!
Multumesc frumos! O sa incerc sa trec peste.