Incearca sa-ti faci o mutatie de flotant pe noua adresa.Sa te ia cineva in spatiu. Oricat de greu ti-ar fi, nu renunta la scoala.Mai ai putin.Succes.
Esti majora ce cerere de la parinti iti trebuie, ar trebui sa beneficiezi de niste reduceri la abonament dar cum ai 18 ani slabe sanse, intereseaza-te la secretariatul liceului sau schimbate la unu mai aproape. Daca esti de la tara cred ca de aia e asa scump abonamentul.
Inceraca sa vorbesti cu unul dintre parintii prietenului tau(fiind propietarii locuintei)sa te treaca in spatiu. Apoi sa iti faca acea declaratie de care ai nevoie la scoala, probabil pentru a confirma ca acela este domiciliul tau actual.Desi un stiu daca ti se va acorda vreo sucventie odata ce esti majora, doar daca demonstrezi ca un ai niciun venit.
Daca un reusesti, singura optiune iti ramane sa te ingajezi la un serviciu unde poti compagina si munca si scoala.In acest mod un mai depinzi de nimeni, iar la o eventuala despartire, te poti muta cu chirie.Succes!
Trebuie sa te ia Prietenu in Spatiu ca sa poti sa beneficiezi de o serie de Avantaje!
Justt? dar el te-a luat doar sa aiba partenera in pat? si acuma stiind ca nu te poti intoarce la ai tai, il doare in c.r? ori nici acolo nu il doare? dragul meu, trebuie sa termin liceul.ok. termina-l din partea mea poti face si trei faculta.atat? da el pe banii cui s-a mutat cu tine? uite ce e; trebuia sa ramai cu mama ta si sa-ti termini scoala, putand fi prietena cu el sau cu oricine vei fi voit.acuma trebuie sa te ajute domnia sa fiindca just? si sotia mea s-a casatorit cu mine fiindca iubea.dar salariul trebuie sa-l aduc acasa .tot.fiindca o iubesc.si mai avem si copii.iar ea a terminat liceul in primul an de casatorie.
Iti poti da parintii in judecata, pentru ca sunt obligati sa iti ofere bani pentru a continua studiile, fara insa a depasi insa varsta de 26 de ani, Numai bine.