anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua tuturor, am și eu o mica problema, am venit la lucru eu cu soțul meu împreună cu unchii lui ...nu avem foarte mult timp aici dar mătușa lui la început mă trata super ok ..de vreo trei patru zile abia mai vorbește cu mine când îi spun ceva abia îmi răspunde, mă simt foarte prost pentru că cu alții se comporta foarte bine chiar nu știu ce să fac pentru că de vorbit cu ea despre asta nu pot, oare sa o ignor și eu? Ce as putea face?

Răspuns Câştigător
| Justme79 a răspuns:

In funcție de anumite circumstanțe unii oamenii au tendința in a se schimba uneori poate sunt foarte stresați sau poate nu sunt ceea ce par a fi și sunt genul acela de persoane care au probleme de comportamentlaughing) cunosc cazuri cel mai bine încearcă să nu pui la suflet o poți și întreba să vezi ce are dar daca continuă așa și după aceea cel mai bine încerci pe cat posibil să o deranjezi cat mai puțin tongue

4 răspunsuri:
| ancaval a răspuns:

Vorbește cu ea direct. Cum altfel poți afla ce o doare?
Nu o ignoră, nu e o soluție, nu rezolvi nimic, ba chiar se complică situația.
Fii doamnă, vorbește frumos cu ea între 4 ochi. Măcar încearcă să faci primul pas tu. Dacă NU ai cu cine, spune-i soțului că ai de gând să termini cu ea, să știe și el.

| Andreeush a răspuns:

Dacă o ignori nu rezolvi nimic.
Ar trebui să vorbești cu ea, poate are vreo problemă sau poate ai făcut ceva care a deranjat-o fără să vrei.

| Sofer a răspuns:

Încearcă sa mai vorbești cu ea sa vezi ce o supăra.

Răspuns utilizator avertizat