Pai s-a simtit prost daca ai platit tu toata consumatia pentru ca probabil nu e genul de fata materialista.
In legatura cu cadoul.Cumpara-i o floare si un ursulet de plus pentru ca fetelor le plac plusurile sau eventual o chestie care sa se deschida singura si sa spuna sau sa scrie inauntru "te iubesc"sau "I love you".Cam greu de gasit asa ceva. oricum, te sfatuiesc sa-i iei ceva care sa fie reprezentativ dragostei ca ea sa-si dea seama ca o iubesti
Buna
eu cred ca ai deja o varsta la care ai putea sa spui lucrurilor pe nume. Spune-i pur si simplu ca o placi, ca te-ai indragostit, sau ia si sarut-o si vezi cum va reactiona.Iti asumi un risc dar daca nu risti nu castigi niciodata
Bafta
Tia raspuns sora celei care are acest cont
Acuma e clar ca te place.Fie asta, fie crede ca esti gay. Nici o fata nu accepta sa iasa in oras de fiecare data cand e chemata daca nu crede ca are ceva de castigat. Cel mai usor ar fi sa o intrebi pur si simplu daca vrea sa iasa cu tine in oras, dar de data asta la o intalnire.In nici un caz nu sari pe ea cu "m-am indragostit" sau "i love you", ca s-ar putea sa fura mancad pamantul. Hope I helped.
P.S.: Fetele sunt de la natura zalude asa ca prima oara s-ar putea sa spuna nu, sa nu te simti descurajat, cateodata dureaza putin pana ne trezim
Cel mai bun cadou de mos nicolae ar fi sa imi faci o surpriza spunandu-i ca esti indragostit de ea... daca chiar vr un cadou care ar surprinde-o poti sa vorbesti cu ea despre ce s-ar dori de mos nicolae si tu poti incerca sa ii faci dorinta inplinita.Si sfatul meu ar fi sa ii spui cat mai repede ca o placi ca sa nu regreti mai tarziu. Sper ca te-am ajutat. funtitza?:*