Cel mai important pentru tine este sa fii linistita. cu siguranta or sa fie o mare tensiune cand o sa-i anunti. nu uita sa iti mentii respiratia in acelasi ritm si sa ramai calma. daca tu ramai calma sunt mari sanse a-i linistesti si pe ei. daca iti iesi din fire n-o sa ajungeti nicaieri (din pacate o sa fie o catastrofa).
eu as incepe prin a avea o discutie cu mama ca de la fata la fata si i-as spune asta ca un sfat care il cer... ne iubim, o sa fim impreuna, o sa avem un bebe (si fara pauza dupa "bebe" intrebi ce sfat mi-ai da). eventual o poti intreba inainte de asta cum a fost cand a ramas ea insarcinata. "scormoneste" ceva trairi emotionante pentru ea, fiind in starea asta de emotie sunt sanse sa fie mai "moale". daca discutia e termina cu gasitul solutiilor si nu altfel (speram ca nu) ii poti spune si de planurile tale de viitor, scoala, facultatea... si cum cred ei ca te-ai putea descurca. e posibil sa auzi o remarca de genul "TB SA TE GANDESTI INAINTE DE." nu te descuraja. spune-le calma ca au dreptate dar acum situatia e alta si va trebi sa te descurci cu situatia de acum nu cu ceea ce a fost.
am folosit cam multe ghilimele dar sper ca mi-am facut inteleasa ideea.
succese
Salut. Nu am trecut prin aşa situaţie, dar te-aş sfătui să încerci să fii sinceră, respectuasă şi calmă când îi vei informa pe părinţi şi să te pregăteşti pentru o eventuală discuţie prin care să le explici de ce consideri a fi înţelept să rămâi alături de băiatul tău. Şi un sfat în plus, legalizaţi-vă relaţia. Asta va da un sentiment mult mai serios relaţiilor voastre, inclusiv şi creşterii viitorului vostru copil.
Sper ca aceste idei să te ajute.
Cele bune!
Faptul ca te-ai hotarat sa pastrezi copilul da dovada de un caracter puternic. Iar facultatea de medicina subliniaza inteligenta. Trebuie ca tu sa fi absolut sigura de ceea ce-ti doresti. In principal tu! E de laudat si prietenul care te sustine. Parerea mea este ca amandoi sa va duceti sa discutati cu parintii si sa nu te lase singura sa-i infrunti.O anuntare de logodna inainte ar avantaja parca. Dar trebuie sa fi hotarata si increzatoare pentru a le sublinia dorinta ta.
Avansati cu relatia(logoditi-va)
Si spune-le parintilor tai, ca bebelusul nu are nicio vina, si nu vrei sa avortezi.Si spune-i mamei tale ca si ea a fost gravida, putea sa se gandeasca la avort? Asa nici tu nu poti, spune-i ca iti iubesti partenerul! Si ca nu o sa dai cu nimic inapoi, ori ca vor parintii tai ori ca nu, asa ca... mai bine sa inteleaga, pentru ca tu ti-ai ales ce fel de viata o sa duci de acum inainte. Succes :*
Va multumesc pentru incurajari! In momentul actual mai am doua zile si intru in luna a V-a. Am o burtica superba, un bebe foarte activ si multa dragoste din partea partenerului.