| Generalgrevious031 a întrebat:

Buna ziua. Zilele astea vreau sa ma despart de prietena mea, simt ca nu mai pot, sunt cu ea de 5 ani si n-am facut nimic impreuna.

Hai sa va spun cum am cunoscut-o, in 2018 m-am oferit vountar sa lucrez la un centru de pocaiti pentru ca am o pensie de handicap si e mica si acolo am cunoscut-o pe prietena mea si ea era cu handicap, dar nu avea niciun venit ca provenea dintr-o familie mai saraca si in plus nu putea sa citeasca sau socoteasca. Sa revenim la poveste.
Asadar la inceput eram doar prieteni si dupa un timp am inceput sa avem sentimente unul pentru celalalt, la sfarsitul lui Mai 2019 am plecat de acolo pentru ca eram platit prost si dupa cateva zile a plecat si ea de acolo. Apoi am devenit impreuna, am inceput sa avem intalniri in oras, dupa am dus-o la mine acasa sa ii fac cunostinta cu ai mei si ea cu ai ei, ea dupa timp si-a gasit de lucru la o fabrica de paine si eu nu reuseam sa imi gasesc un loc de munca pentru ca aveam pensie. In August 2020 ea a plecat de la fabrica din cauza unor proaste si eu am certat-o ca de ce a plecat de la fabrica, in Mai 2021 ea s-a intors inapoi la fabrica iar in 2022 relatia noastra a inceput sa devina cam toxica ca eu de ce nu imi caut de lucru si eu ii tot explicam ca este greu si apoi am gasit o solutie ca sa nu imi mai reproseze nimic. Am mintit-o ca am inceput sa lucrez de acasa pe laptop pe un site care l-am inventat eu si care este in engleza dar de fapt eu nici nu lucram, ma jucam toata ziua pe telefon sau ma uitam pe Youtube cum sa castig la jocuri de noroc si eu ma tot jucam ca sa castig niste bani, timp de 2 ani o tot minteam pe ea ca lucrez pe net si ca am inceput sa fac bani, dar simt ca minciuna nu va mai dura si cel mai bine ar fi sa ii spun tot adevarul in fata ca nu lucrez la niciun site si de fapt bag banii la jocuri de noroc. Spuneti-mi cum o sa ii explic toata astea?

Ca sa ii pun cat relatiei de 5 ani.

7 răspunsuri:
| ioana748 a răspuns:

Pai, poti sa-i spui simplu, ca nu te ridici la nivelul asteptarilor ei si ca este momentul sa te retragi din aceasta conexiune, pentru ca vrei să-i dai sansa sa isi gaseasca pe cineva mai bun.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Tu spui "n-am facut nimic impreuna." Gresit!
Tu nu ai facut nimic.
Ea si-a gasit de munca, a muncit.
Tu in schimb nu. Ai inceput sa minti si sa joci banii (nu spui ai cui bani)

Ii spui pur si simplu. Fata aia merita mai mult de la viata. Da-i liber!

| Marius22222222222 a răspuns:

Deci femeia lucrează cu toate că din ce spui are in handicap tu o minți și zici că e relație toxică.ce te face sa crezi că e toxica?

| adryang78 a răspuns:

Nu contează cum îi spui, oricum va fi un șoc. Dar poate peste un timp își va da seama că a avut noroc să scape de tine.

| Kiran a răspuns:

In ce am citit mai sus cu detaliile oferite, spune-i direct si la final adauga ca este vremea sa nu mai fiti impreuna, nu vad o portita de care sa prelungesti povestea ta.