Urat moment.Incearca sa vorbesti numai cu tatal tau. Daca recunoaste ca are o relatie serioasa cu alta femeie, incearca sa-l convingi ca el insusi sa-i marturiseasca mamei tale.Nu-i placut sa fii arbitrul relatiei dintre parintii tai.Bafta!
Doub : Si mama stie de aventurile lui, de unele a aflat de la mine, pe altele le-a descoperit singura, dar el intotdeauna ii spune ca nu e nimmic serios si pentru o vreme se linisteste, dar acum e diferit, mesajele erau si de acum 3 saptamani, deci nu e doar de o noapte relatia asta! Iar pe mama am intrebat-o mereu, chiar si de fata cu el, de ce nu divorteaza iar ea imi spune ca nu o face pentru mine iar el mi-a spus ca mama stia de la inceput cum e el! Chiar am obosit sa tot ii spun lu' maicamea ca ma intalnesc cu el in club si e mereu cu femei, de data asta vreau sa aflu adevarul mai mult pentru mine, sa o cunosc pe femeia asta si sa am o discutie cu ea, dar nu am idee cum " sa dau ochii" cu ea
ClarkGabrel: Comparatia ta e inutila, crede-ma! Daca ai un raspuns la intrebarea mea, ti-l astept, daca nu, ignora intrebarea, poste ai lucruri mai interesante de rezolvat! O zi buna