| Denisaa a întrebat:

Bunaa!happyCe mai faceti?

Deci, am o prietena cu care ma inteleg foarte bine imi este ca si o sora, doar ca ea nu este ca si mine, este mai "nebuna", mereu rade cu gura marelaughingsi mereu se gandeste la baieti.Cand vede un baiat frumos e ceva de geu':"aaaa... uite ce "bunok"ii...si chestii de genul astalaughing

Stiu ca este cam banalhappy. dar eu nu pot fi asa si nu vreau sa ma cert cu ea dar as vrea sa o fac sa inteleaga ca la varsta de 15 ani nu trebuie sa stai de vorba cu fiecare baiat pe care il intalnesti[ea are prieten].
Nu vreau sa ma cert cu ea, dar as vrea sa se schimbe. Timpul trece si ea se gandeste doar la baieti si face numai nebunii.si cand spun nebunii...

23 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Asta e ea. Sunt sigur ca iti este mai mereu oaza de veselie. Nu trebuie sa o schimbi. Cu timpul se va maturiza si isi va impune singura anumite limite. Tu fii alaturi de ea daca iti e alaturi mereu si asigura-te ca te intelege ca esti diferita si ca nu iti impune anumite lucruri. Daca sunteti prietene ea trebuie sa nu incerce sa te schimbe si sa iti respecte felul de a fi pe cand tu trebuie sa fii alaturi de ea sa o mai tragi de urechiuse un pic atunci cand o da in bara si sa o mai atentionezi. Bineinteles ca trebuie sa fii diplomata ca sa nu te creada nesuferita si sa va certati.

mira
| mira a răspuns:

Ai grija sa nu-i urmezi, sa nu-i imiti nebuniile.

| Razvan a răspuns:

E un proverb frumos care zice:Spune-mi ce prieteni ai ca sa iti spun cine esti.De cate ori se schimba o persoana in bine stand langa cineva nu rau, dar cu un stil de viata mai noncorfomist? Si de cate ori e valabila reciproca?winking
Uneori evitam sa ne alegem prietenii si suntem alesi de persoane nepotrivitehappy

Abh
| Abh a răspuns:

Iar oamenii se maturizeaza si se schimba, prieteniile se pierd. Acolo esti si tu.

| anad a răspuns:

Acesta este felul ei de a fi si chiar tu spui ca nu o poti influenta cu nimic. Daca pe tine nu te afecteaza direct modul ei de a fi, las-o ca viata o va maturiza sigur. Acum cred ca incearca si sa se faca populara si sa fie la moda! Si sa stii ca uneori este tonic sa ai langa tine un om mai nebunatic!

| Anca a răspuns:

Eu cred ca tu ar trebui sa te schimbi, nu ea.
Am impresia ca tu nu iti traiesti viata la timp, iar ea si-o traieste atunci cand e timpul pentru asa ceva.
Cand vrei sa razi, sa glumesti si sa experimentezi?! La 40 de ani?

Daca nu faci acum...la 40 o sa te apuce nebuneala!
Eu sunt in genul ei. Sunt nebuna, vorbesc mult, comentez tot ce misca in jurul meu, am o energie si un ras molipsitor, am simtul umorului si nimeni nu se plictiseste in preajma mea.
Daca as stii ca prietenii mei gandesc ca tine despre mine, i-as elimina din viata mea. Dar cu siguranta nu gandesc asa, din mom ce am prieteni de 10 ani langa mine, aceiasi.

Cred ca ar trebui sa privesti lucrurile mai obiectiv!
Tu esti TU, Ea e EA. Nu o poti modela dupa gusturile tale. O accepti sau o lasi in pace.

| thealchemist a răspuns:

Maturizarea pare sa fie dificila pentru voi doua. oricum, pe termen lung, ea o sa piarda, problema este daca nu cumva, oricit de irational ar parea acum, te vei simti vinovata de asta.

| Vizitiul a răspuns:

Las-o sa dea cu capul, pana la proba contrarie o sa fie indolenta la sfaturile tale.

| Libelle a răspuns:

Nu stiu... si eu st aproximativ la fellaughing nu ca ma bag in seama cu toti tipii pe care ii vad, dar dk st cu cineva apropiat ii zic ca ``ce frumosh e ala:X:X``. e o chestie, nu ma pot abtine. dar dk as avea prieten cred ca mash potolitonguetongue

| Lorelai a răspuns:

Ori sunteti prietene ori nu mai sunteti. O accepti asa cum e.doua prietene nu trebuie sa fie identice.

| Emena a răspuns:

Pai las`o sa`si traiasca viata. ce vrei sa faca.sa invete? Las`o sa se gandeasca la baieti.sa faca nebunii.numai din greseli inveti happy

| CatalinaBubulina a răspuns:

Deci eu si prietena mea cea mai buna avem 12 ani eu sunt cea mai nebuna bine si ea e dar eu sunt aia care fac mai multe tampenii.Eu atunci cand este nevoie sunt extrem de matura si inteleapta (nu ma dau mare dar asa sunt) si ea la fel dar mie imi place foarte mult viata daca nu faci acum "prostii" si zic prostii referindu-ma la chestii nu chiar rele la chestii baiesti (vb de 15-18 anishori) nu mai ai cand sa faci la 30 de ani nu mai poti sa faci asta...accept-o dar spune-i ca nu trebuie sa faca chiar prostii atat de mari prostii mai normale pupwinking:*

Răspuns utilizator avertizat
| Zâmbărici a răspuns:

Salut! Daca este mereu cu zambetul pe buze si bine dispusa asta nu e treaba ta ci ar trebui sa fii fericita pentru ea.Partea a doua cu baietii depinde ce discutii poarta, poate vrea sa socializeze, dar nici prea exagerat sa se dea la el si nu stiu ce, iar in partea ca admira baietii si zice a uite ce baiat frumos sau bunok nu este nimic rau, de exemplu eu daca ies cu prietenele mele si vad un baiat dragut le zic :"uite tu ce bun e ala"happyEu una nu vad nimic rau in astabig grin. Poate asta este firea ei mai copilaroasa, nu incerca sa o schimbiwinking

| blue95 a răspuns:

Ai dreptate. poate cu timpul va gandi altfel.important acum este sa fiti voi prietene, in ciuda "nebuniilor" de la face ea. Poate cu timpul o vei face sa inteleaga ca nu trebuie sa stea cu fiecare baiat cunoscut.Vei reusi asta dovedindu-i ca in primul rand tu esti prietena si facand-o sa aiba incredere in tine. apoi totul va merge bine cred euhappy Bafta

| Denisaa explică:

Multumesc pentru sfaturikiss

Dar,laughingsa fie clar eu nu vreau sa o schimb.Si normal imi place ca e asa pentru ca uneori ma bine-dispune, dar uneori exagereaza.

Eu sunt mai linistita si ea imi spune mereu ca ar trebui sa nu i-au lucrurile asa in serios, sa ma distrez, stiu ca are dreptate, si chiar am sa incerchappy

| silver19 a răspuns:

Inseamna ca e o pitzipoanca daca ea face asa la fiecare baiat mai ales daca are si prieten laughing sa stii un lucru, genu asta de femei care se baga in vorba cu ORICE baiat sunt considerate femei usoare...asta e n-ai ce face e plina tara asta de pitzi si cocalari!

| liveincolors a răspuns:

Nu ai cum s-o schimbi. Ar fi pacat sa va stricati prietenia din cauza asta. Las-o sa se maturizeze singura.

| Alexandraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Daca ea nu vrea sa te asculte atunci las-o sa faca ce vrea ca o sa-si dea ea seama mai tarziu ca nu este bine ceea ce face.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu simpatizez pe cineva si nu indrasnesc s_ai zic. Ce sa fac?

| andreea_6295 a răspuns:

InseAmna ca este o fata foarte energica si presupun ca e foarte de treaba. eu chiar mi-as dori o prietena ca ea love struck sa rada mult si sa comenteze orice tip de pe strada. eu si prietenele mele suntem toate asa si suntem mai mici oh go on. avem cam toate 13-14 ani. accept`o asa cum e ca sunt altele mult-mult mai rau

| ade98hannah a răspuns:

Chiar cred ca trebuie sa o lasi un timp, cand te intreaba daca vrei sa iesiti undeva ii spui ca ai putina treaba sau gasesti tu un motiv

sa vezi daca sta mai mereu cu baietii cand vede ca nu stai cu ea

asta ar insemna ca: daca nu e prietena mea aici, e un baiat, daca nu e un baiat si e prietena mea cu mine, gasim si un baiat

daca e cu gandul la baieti, chiar trebuie sa vb cu ea serios!straight face

| karmen10_6554 a răspuns:

Pay...nu stiu... spune sa se schimbe.doar ca incerca sa fi cat mai finutza ca altfel a va crede ca nu o suporti