Intreaba`l ce a facut in ziua respectiva, ce muzica asculta, ce film l-a impresionat cel mai mult, leagate de o chestie minora si povesteste i nazbatiile din copilarie, vorbeste de fostele relatii, intreaba`l despre fostele prietene.
Eu ma leg de la niste lucruri minore, si imi vin subiectele de dicutie.
Daca e la scoala cu tine, intreaba-l de scoala; daca e din oras [daca te`ai intalnit cu el, intreaba-l ce mai e nou, prin oras...
Hey! Pai si eu am fost in aceeasi situatie, incearca sa gasesti un subiect comun, sau intreaba-l lucruri care te intereseaza despre el, daca el nu zice nimic intrebal ce mai face? sau ce mai zice?(ceva de genu). Si crede-ma daca lasati aceasta tacere sa continue relatia se va schimba.Bafta!(daca e ceva contacteazama pe privat).
Hm. e cam riscanta chestia cu povestitul despre fostele relatii, poti sa afli niste chestii pe care chiar nu vrei sa le stii.
Incearca sa ii povestesti lucruri amuzante pe care le-ai facut sau pe care le-ai patit in vara sau mai stiu eu cand... o sa inceapa probabil sa iti povesteasca si el despre ceea ce a facut el.
Apoi, incearca sa gasesti subiecte banale, care nu au nici-o legatura cu vreunul dintre voi ( eu de ex ma contraziceam cu un baiat din cauza manusilor cu un singur deget. el zicea ca "chestia" unde intra celelalte degete e un deget mai mare, iar eu ziceam ca nuu.nu poate fii numit deget). Sper ca intelegi ce vreau sa spun.
P. S.: cu timpul subiectele de discutat o sa vina de la sine.
Bafta:*
Buna! Pai ai o gramada de raspunsuri cu idei de conversati, deci eu iti voi ziuce ce sa faci sa nu mai intervina monotonia.
Cel mai bine e sa va vedeti mai rar. NU FOARTE RAR! Dar macar cu cate o zi pauza. Ca vazandu-va pe fiecare zii, subiectele se duc repede. Chiar daca suntei la aceeasi scoala sau in aceeasi clasa. Incearca sa va vedeti mai rar sau sa vorbiti mai putin. Uite un exemplu ca sa ma intelei mai bine. Azi e vineri si probabil v-ati vazut sau ati vorbit la tell. Maine incearca sa va vedeti mai pe seara sau chiar deloc si sa vorbiti doar la tell. Spune-i si lui de ce mdaca tu consideri ca nu si-ar da seama. Dupa aia uminica, sunati-va, vedeti-va vorbiti despre ce s-a intamplat cand nu v-ati vazut... Ca asa intalnindu-va si vorbind mereu nu mai gasiti discutii. Se vor epuiza repede si astea pe care le-ai primit acum si iar veti ramane asa, ajungand sa va pluctisiti unul de altul. DAR ATENTIE! Sa nu te racesti de el. Asculta-ma pe mine ca am mai trecut prin asta.
Succes si multa iubire!