| Lori94 a întrebat:

Bunaa..pana ajung la doctor ași dori o parere..am avut contact neprotejat pe 15 aug imediat dupa menstruatie ..ciclul meu e de 28 de zile.
Pe 6 septembrie mi-a venit menstruatia, numai ca putin diferita și a durat doar doua zile..am facut test inainte cu 5 zile de ăla ultrasensibil si a iesit negativ... apoi l-am repetat dupa asa zisa menstruatie si a iesit tot negativ.
Ce credeti as putea fi insarcinata?
Multumesc pentru eventualele raspunsuri

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu cred ca esti insarcinata, odata ce ai avut ciclu menstrual si ai repetat testul, dupa menstruatie.

Vin totusi si intreb: de ce riscati atat de mult sa faceti sex neprotejat?
Chiar nu a avut 2 lei in buzunar sa cumpere un prezervtaiv?
Ati cheltuit mult mai mult pe 2 teste de sarcina, decat ati fi platit pe un amarat de prezervativ....si asta nu pot pricepe, de ce atata risc si stres?

| dullcat a răspuns:

Buna.Daca a venit menstruatia, care e problema? Testul de sarcina se face la vreo minim 10 zile de la intarzierea menstruatiei daca vrei rezultat concludent (dar se pare ca n-a fost si cazul tau aici).
Iar daca ai avut un flux care a necesitat sa schimbi mai multe absorbante, atunci era menstruatie, nu sangerare de implantare (daca la asta te gandesti). Totusi, de ce e asa greu sa folositi prezervative din moment ce nu va doriti copii?