M-am uitat un pic pe raspunsurile pe care le-ai primit. Vad ca oamenii te socotesc vinovata, ca te-a mancat limba, ca te-a mancat nu stiu unde, ca de ce te amesteci tu in trebile altora, ca nu esti victima ci agresor, and so on. Mi se par exagerate remarcile astea. Nu zic ca ai facut bine, dar nici chiar asa. Ce mare lucru? Toti ne dam cu parerea de multe ori despre problemele altora. Uneori mai dulce, alteori mai caustic. Traim intr-o interdependenta. As vrea sa stiu si eu acuzatorii astia ai tai de cate ori n-au zis sau facut lucruri asemanatoare. Dar au prins si ei ocazia acum sa strige "Hotii!". Nu te şifona prea mult pentru ce s-a intamplat. Da-i o replica la baiat, cum am zis: Salut berbecule! Ce mai faci? Sau pune pe careva sa-i arda o palma.
Nu o judec eu ca nu sunt in masura dar chiar este gresit ce a facut.Asta tine strict de familie.Nimeni nu-i da ei dreptul sa o jigneasca pe acea femeie mai ales ca nu e implicata in aceasta poveste.A mai zis cineva sa suporte consecintele si are dreptate.Ce poate face ea e sa isi ceara scuze.Macar atat poate face.
Si da ai dreptate, se intampla sa ne ia gura pe dinainte si sa spunem tot felul de prostii dar trebuie sa avem si o limita, sa stim cand sa ne oprim.
Asta e parerea mea.
Te-a mâncat limba, acum asta e, suporți consecințele.
Tu ești cea care a greșit, deci tot tu ești cea care trebuie să-și ceară scuze și să-l roage pe individ să înceteze. Nu încetează și nu te iartă? Asta e... suporți până se plictisește.
Nu uita: Tu NU ești victima aici, ci tu ești agresorul!
Sunt de acord cu gabby269.Nu trebuia sa te amesteci.Astea sunt probleme care se rezolva in familie dar cum faptul este deja consumat singurul lucru pe care il mai poti face e sa iti ceri scuze si sa il rogi politicos pe fratele prietenei tale sa inceteze.
Invata din greseli si alta data invata sa tii pentru tine.Chiar daca tu stii ca ai dreptate, mai bine iti vezi de treaba si ii lasi pe altii sa isi rezolve problemele asa cum stiu ei mai bine.
O sa vezi ca tot tu o sa cazi bine.
Nu cred ca era cazul sa te bagi in treburile familiei, inteleg ca e cea mai buna prietena a ta dar problema asta ii priveste strict pe parinti. Vorbeste cu prietena ta si spune-i sa vorbeasca cu fratele ei, sa ii explice ca acest lucru(ca te striga pe strada) pe tine te deranjeaza si sa inceteze. Daca intervin alte probleme legate de asta, in sensul ca afla parintii sau chiar femeia respectiva, te scuzi spunand ca ai petrecut mult timp alaturi de aceasta familie si ti-a fost si tie greu sa vezi cum se destrama.Nu e un argument convingator, pentru ca daca fratii nu au avut nicio problema, nu inteleg de ce ai avut tu.Probabil sotii aveau probleme de mult timp si au decis amiabil sa divorteze, si sa isi continue drumurile separat, iubita actuala a tatalui nu cred ca are vreo vina, doar in cazul in care tatal s`a despartit de sotie pentru ea, desi nu cred.Bafta si alta data tine-ti parerile acide pentru tine, ca pot aparea complicatii nedorite.
Mda,ai dreptate am incercat sa fac asta dar m-a ignorat