anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bunaaa,ce pot face? Tatal meu mereu imi zice ca abia asteapta sa fac 18 ani sa dau de permis, dar mi-e o frica de masina de mor,imi aduc bine aminte cum era sa daram poarta,am crezut ca fac infarct sad.

I-am zis azi ca nu vreau sa dau de permis pentru ca imi e frica groaznic de masina si mi-a adresat diferite cuvinte urate,eu nu-mi doresc sa dau de permis si in fiecare noapte ma macina gandul asta, am inceput sa am cosmaruri cu chestia asta.

Va rog mult de tot, ce as putea face sa-l conving ca nu vreau sa dau de permis fara sa ma jigneasca si sa ma porecleasca in toate modurile? Ofer funda celui mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Mai bine incearca sa-ti invingi frica.
Poarta era sa o darami ca nu erai obisnuita cu masina.
Acum da, e frica, si lipsa de incredere, insa daca incerci, cred ca vei ajunge sa fii stapana pe situatie, si nu te vei mai pierde asa de usor.

Stii cum e, mersul cu masina, e ca mersul pe bicicleta, daca iti e teama ca o sa cazi jos, daca cazi jos si refuzi sa mai incerci, nu vei invata niciodata.
Asa e si cu masinile.
Trebuie sa incerci, sa vrei, si sa nu te dai batuta, chiar daca vor aparea si evenimente.
La inceput tuturor ne e mai greu, dar in timp, ne obisnuim.

1 răspuns:
| Justme1997 a răspuns:

Eu nu cred ca trebuie sa te fortezi sa dai de permis daca chiar nu vrei si iti e frica. Cunosc multe persoane care au dat de permis de gura altora, l-au luat si tot nu au condus niciodată dupa, de frica. Tatal tau ar trebui sa fie mai intelegator. Oricum, mai ai timp sa te gandesti, nu e musai la 18 ani