Incearca sa vorbesti cu el sa vezi ce s.a intamplat...intreaba`l daca mai tine la tine si daca te iubeste ca la inceput.Testeaza`l poate nu te mai iubeste asa mult tu vorbeste cu el si spune`i cat de mult tii la el si ca nu vrei sa il pierzi iar daca inca tine la tine si te iubeste o sa iti spuna asta. Poate a avut o perioada mai grea si nu a avut sa isi exprime sentimentele totul e posibil vorbiti intreaba`l si spune`i tot ce simti pentru elbafta multa... sper ca te.am ajutat cu ceva.papa
Vb serios si sincer cu el,poate trece printr-o faza nasoala,daca incearca sa te alunge,lasa-l o zi,si ziua urmatoare ia-o de la capat, vb cu el, daca si atunci face asa (te alunga)...cam vrea sa se desparta de tine.
1. obligatoriu pentru sanatatea ta mentala :revizuieste-ti sentimentele fata de el; nu de alta, dar sa nu suferi, nu merita!
2.s-ar parea ca ceva a intervenit, poate chiar banala rutina a unui cuplu! ar fi bine daca ai putea sa iti dai seamace se intampla cu adevarat, numai atunci vei stii cu certitudine cum sa actionezi!
succes
Daca il intrebi daca te mai iubeste, bineinteles ca raspunsul va fi un mare Da.Parerea mea sa-l pui la cateva incercari sa-ti dovedeasca cat de mult te iubeste.
Parerea mea este ca ar trebui sa pastrezi un pic distanta si sa il privesti ca om, adica sa interpretezi ce face.gen de inselat nu cred ptc nu sunteti casatoriti si se poate desparti de tine oricand. Vezi.probabil are o pasa proasta, iar tu ar trebui sa il sustii sau poate ca ai gresit cu ceva si el vea sa iti plateasca chestia aceea...
In orice caz probabil daca va veti despartii te va durea enorm. Cu totii avem un rost, o soarta, adica daca el te face sa suferi probabil este o lectieca nu ar trebuiesa pui 100% din inima ta intyr-o relatie( nu am nev de funda. sper doar ca te-am putut ajuta)
Bafta:*
Eu cred ca ar fi mai bine sa iti revizuiesti sentimentele fata de el si sa rupeti relatia! stiu ca pe urma poate te va durea dar eu cred ca asa ar fi mai bine! cel putin eu asa am facut cu fostul meu prieten si totusi am stat impreuna 2ani si recunosc si acum ma doare si inca il mai iubesc dar asta e timpul, viata merg inainte
Vorbiti serios... spune-i de aceasta probleme si ajutal sa se indrepre sper ca te va ajuta!