Depinde de cat de bine va intelegeti, intre voi, daca va vedeti macar de 2 ori pe an s-ar putea sa tina destul de mult, e normal sa te ingrijorezi ti-o spun din propria experienta si eu sunt intr-o relatie la o distanta foarte mare,oricum sunt cateva lucruri care te pun pe ganduri si te faac sa ai dubii,cum ar fi : tu nu stii ce face cu adevarat cel cu care esti, daca iese cu altcineva, sau are alt id, ai mare grija, relatiile la distanta nu tin prea mult si de fiecare data cand repet asta ma ingrijorez, deci ai mare grija.
Depinde.
O relatie la distanta poate sa fie ( pentru unele cupluri) doar o tranzitie spre o relatie in toata regula.
Acum depinde de foarte multe chestii.
Poate dura 3 zile sau 3 ani. Cum am spus depinde.
Totul depinde de voi. Daca nu sunteti genul extrem de romantici care sa aiba o nevoie permanenta de afectiune atunci poate functiona.Parerea mea este ca orice om, oricat de dur si rece ar parea, are nevoie de un gram de afectiune si tocmai de aceea relatiile la distanta nu prea dureaza.Trebuie sa ai o rabdare de fier,o incredere si mai mare in el si in tine ca sa nu iti imaginezi ca te inseala cine stie pe unde.
Daca sunteti amandoi mai romantici, mai dragastosi sau cel putin unul dintre voi este asa atunci "No way ".O sa suferiti mereu din cauza distantei, geloziei.
O dragoste adevarata se simte chiar si la distanta.
Exista telefoane, camere web, microfoane, abonamente la internet cu acces nelimitat, sunt calculatoare in mai toate casele oamenilor.
Daca stai si te gandesti, in cel mai mult caz dragostea "apropiata"este cea care "te loveste" mai repede si mai tare decat cea de la distanta, si la propriu si la figurat.
Fiecare om are personalitatea lui, capacitatea lui de a iubi, de a uri, de a suporta, de a minti, sau din contra, de a fi sincer.