Ce sa ii spui prietenului tau?"L-am sarutat pe unul dar nu am vrut sa o fac"? Stai linistita si nu face tampenia asta.
Nu cred ca ar trebui sa ii spui prietenului tau, mai ales daca nu simti nimic pentru fostul. Insa cel mai bine ar fi sa discuti si cu fostul prieten si sa ii spui acest lucru si sa il rogi sa respecte limitele.
Cum adica nu e vina ta? E doar vina ta! Cum ai putut sa accepti sa il saruti stiind ca ai iubit? macar din respect pentru iubitul tau daca nu din respect pentru tine.
Eu daca,, te rog'' sa facem sex tu iti pui direct fusta-n cap?
Ai inselat felicitari!
Nu e nevoie sa-i spui iubitului tau, sunt mari sanse ca,, fostul'' sa ii fi spus deja.
.
Ar trebui in primul rand sa lamuresti cu fostul, ce vrea de la tine, si sa-l pui la curent cu situatia cum ca tu ai prieten. Nu trebuie sa-i spui prietenului tau.
Heiii nu mai săriţi aşa, fata e nevinovată. Pur şi simplu se mai întâmplă, fiind fostul, normal că a acceptat deoarece a ţinut cont de ceea ce a fost între ei şi + a mai şi rugat-o şi e posibil să mai fie atrasă de el, deci nu o mai judecaţi şi nu o faceţi să se simtă mai rău decât se simte!
Aşa să revenim, draga mea. Nimeni nu îţi poate spune ce să faci şi ce nu, asta ţine de tine, eu pot să te sfătuiesc doar. Părerea mea este următoarea: Ar trebuii să-ţi întrebi fostul prieten ce mai vrea de la tine şi să îl pui la curent cu actuala ta situaţie şi să-i spui că dacă cu el n-a mers, să te lase în pace să îţi meargă măcar asta. Dacă este destul de matur să înţeleaga şi dacă va vedea că îţi susţi punctul de vedere, te va lăsa în pace şi nu îţi va mai întinde "curse" de genul acesta.
Apoi cu actualul prieten, eu zic că tu-l cunoşti destul de bine, dacă e orgolios/ dacă nu e orgolios, dacă e supărăcios/dacă nu e supărăcios, dacă e gelos şi ranchiunos/dacă nu e, trebuie să ţi cont de aspectele acestea au o mare importanţă ca să ştii cum să-l abordezi, pentru că în final trebuie să-i spui, dacă vrei să-ţi meargă actuala relaţie, trebuie să fie bazată pe sinceritate şi încredere.Deci abordarea lui depinde de trăsăturile de mai sus, ia-ţi inima în dinţi şi pregăteşte-te să-i explici că a fost un accident, că nu se va mai repeta şi că îţi pare rău. Dar mai întâi de toate astea, priveşte situaţia din punctul lui de vedere, imaginează-ţi doar ce ar zice el dacă ar ştii.
Sper că te-am ajutat cât de cât, multă baftă, te pup !
Da pentru voi fetele e normal, sper sa se sarute si iubitul sau sotul tau cu,, fosta'' sa vezi daca ti se mai pare normal si nevinovat.
Adevarat, aici ai dreptate. ele au mereu o scuze
Nu-i spune nimic prietenului tau, oricum, nu te va crede!
Cel mai simplu mod, este sa treci peste, sa-l ignori pe tipul pe care l-ai sarutat fara sa vrei {daca ii dai atentie, v-a crede ca si tu ai vrut, si ca vrei mai mult}, stiu...e greu, dar vei trece peste.
Atata tot :*.
In caz ca afla, spune-i ca minte cu nerusinare, si pari nervoasa cand vei auzi asta, si spune-i,, Ba, obsedatule, de ce te-as saruta pe tine, cand am prieten? Du-te baa, nu mai abera atat''.