Buna Si eu am trecut prin ceva foarte asemanator vara trecuta, doar ca am facut o mare greseala: Am spus adio unei persoane dragi mie, pentru care as fi dat totul numai ca sa fiu cu ea. ai grija sa nu faci si tu asta. Tu ai sansa de a fi cu acea persoana draga tie, indiferent daca nu e pentru o perioada lunga de timp profita din plin de ea. Nu iti face griji ca nu o sa ai despre ce sa vorbesti cu el. Ca sa nu mai suferi din cauza faptului ca nu-l mai vezi trebuie neaparat sa nu regreti nimica, asta inseamna o viata cu adevarat fericita. Stii cum se spune, atunci cand o portita se inchide, imediat alta se deschide. Apropo, eu consider ca e o idee foarte buna aceea de a va intalni in parc. Trebuie sa fii ambitioasa si sa-ti spui atunci cand il vezi: N-am sa ezit Vreau sa traiesc momentul acesta de parca ar fi ultimul de care am parte ^_^, ceva de genul asta. Las totul sa vina de la sine, nu ai de ce sa-ti planifici in minte ceea ce veti face, ce-o sa vorbiti etc. Iti urez mult succes si ai incredere in tine =)
fundita?
Iti zic eu ca daca te distrezi toata vara si nu il mai vezi o sa uiti de el.asa i s-a intamplat la o prietena darr din pacate cand a inceput scoala...pe de alta parte de ce nu vorbesti cu el? ce e chiar asa de rau? fi prietenoasa si totul o sa mearga bine!
Buna. daca-l iubesti mult, sau tii la el. in 3 luni sa nu-ti faci sperante sa-l uiti. mai ales daca tu o sa mai auzi de el pe parcursu vacantei. daca prietena ta se intelege bine cu el. rogo sa intre ea prima in discutie cu el. sa-l intrebe amanunte, ca dupa aceea sa-ti fie tie mai usor sa vorbesti. :*. sau daca prietena ta nu are discutii cu el, cand iesi du-te la el, saluta-l. dati din vorba in vorba. si fa-l sa inteleaga singur ca-ti place de el. ca sa nu-ti fie tie mai greu. :* [ Funda ]
ღKittyღ întreabă: