Cumpara o rama mare si fa un colaj cu toata familia si oferale-o parintilor, iar fratiorului tau depinde si de varsta sa exista multe joculete sau jucarii care pot fi interesante si ieftine daca e mic, daca e mai marisor atunci trebuie sa aiba si el un hobby, fotbalul sau K1 sau formula 1 sau cine stie ce alte chestii si-atunci ii poti lua o minge, sau manusi de box, ori o masinutza. Daca nu vrei rama pentru parinti atunci cumpara-le ceva care le vor folosi de sarbatori, de exemplu mamei o bluza faina si tatalui bine-nteles, ori parfumuri, ori esarfa, sau ceva produse, ori poate vrea sa se coafeze fa-i o programare si du-o la coafat, tatal poate n-are o curea buna, ori cravata.Gandeste-te si tu cam ce ar avea nevoie.
Pai daca vrei ceva ieftin poti sa confectionezi tu ceva.Eu de obicei asa fac De exemplu anul trecut le-am facut un album dintr-o carte veche si cu paginile rupte, pe care am "modernizat-o" dupa care am adaugat poze cu toata familia dar in principar cu parintii de cand eram eu mica pana in prezent (il poti pune intr-o sacosa de cadou sau il poti impacheta dar nu uita sa pui un biletel din partea cui e, sau poate fi anonim ) iar pentru fratele tau depinde de varsta dar te poti ghida dupa hobby-uri, de ex eu am o sora de 6 ani si ii place la nebunie sa deseneze asa ca i-am luat un set de acuarele.
Sper sa iti fie de folos ideile mele (ma rog nu sunt chiar multe dar oricum) :X
Mama : un parfum, un costum elegant, daca e interesata de lectura, o carte sau un set de vase(linguri, linguri mici, furculite si cutite)
Tata : un aparat de barbierit, o cravata sau pantofi eleganti
Fratele:Asta depinde si de varsta...
mai mic : hainute sau/si jucarii
mai mare:haine...
Daca mama si tata fumeaza du-te si iale cate un tabuc costa doar 2. 50lei bucata