Buna,
Era la un pas sa se incaiere cu tatal lui, nu stiti ce motive avea sa plece? Asta e motivul, stimata doamna. Asa a plecat si fratele meu de acasa, in tinerete, cand ne rupea tata cu bataia pe mine si mama, iar frate-miu la 18 ani nu a mai suportat sa-si vada fetele batute, asa ca a sarit si el la bataie. Apoi a plecat de acasa.
Cel mai probabil, e orgolios si e pe la un prieten. Sau cel putin, asa sa ne rugam sa fie!
Suna-ti-l sau da-ti un mesaj in care sa vada ca regretati si ca-l vreti acasa, iar daca nu primiti raspuns, anuntati politia!
Mergeti la Politie si dati-l la persoane disparute!
Sper sa-l gasiti repede, sa nu regretati ca ati anuntat Politia tarziu!
Il putem da disparut la politie daca a plecat cu stirea noastra? El a spus atunci ca pleaca in lume, dar am crezut ca i-a venit o toana pe moment si de aceea nu am apelat la politie.
Poliția n-o să facă mare lucru, mai ales că e deja major.
Dar nu strică să-l dai la „dispăruți" - măcar aflați dacă va trece frontiera DUPĂ aceea. Dacă a făcut-o deja... adio!
Hm, cred că dorea să fie pe picioarele lui, l-ați ținut prea mult din scurt și acum asta e răsplata voastră.
Incercati sa il sunati. Lasa-tii un mesaj in care sa ii spuneti ca sunteti ingrijorati si vreti dar sa vedeti ca e bine. Poate ceva l-a facut sa se indeparteze dar are nevoie doar de ceva timp sa-si puna gandurile in ordine.