Buna!
Poti s-o inviti pe la tine, sau daca e te imprietenesti cu prietena ei si le inviti la tine acasa va jucat ceva, beti un suc si puteti fi toate trei prietene!
Sa-ti petreci mai mult timp cu ea si sa imparti-ti tot ceea ce aveti una cu alta : http://www.opinii.md/articol/2240/esenta-prieteniei-mele/
Draga, daca va potriviti la caractere e OK, contrar nu stiu daca exista vreo solutie...In orice caz incearca sa fii mai buna, mai intelegatoare, mai desteapta, mai sincera, incearca sa-i recapeti un interes oarecare, ajut-o cind are nevoie. Dar de ce ti-ar trebui o prietenie in care efortul depus vine doar din partea ta? Poate gasesti fete si mai dragute ca prietena aceasta a ta? In orice caz, conform intrebarii iti pot spune ca surprizele si ambianta pe care i-o eferi poate fi mai presus ca toate... Succese! Ce zici, merit FUNdiTZoiul?
Asa mi s-a intamplat si mie. cred ca stiu prin ce treci, te simti prost si in plus. de exemplu la mine e asemanator ca le tine, cand sunt cu 2 prietene ale mele, ele stau impreuna si de mine cam uita. cand sunt cu una din ele separat vorbim si ma simt bine. uneori cred ca nu e bine sa fim 3. dar mi s-a intamplat sa fim 3 si sa nu fiu "discriminata". am ajuns la concluzia ca este dupa toane intr-o zi mai apropiata fata aceea de mine, in alta zi nu. la tine important e sa ai incredere in prietena ta, sa-i spui ca te deranjeaza lucrul asta, ca te simti prost... explica-i situatia in care te aflii, explica-i frumos... acum depinde si de cati ani sunteti prietene si de cat timp e prietena cu cu tipa cealalta. iti urez mult noroc! si imi pare rau de tine. bye. :]
Eu sunt lider oriflame si caut fete care sa fie reprezentanti, de fapt mie imi place mai mult sa spun ca , caut fete care sa isi faca card de fidelitate prin care pot cumpara produse oriflame cu reducere intre 23 si 40%, mai ales ca se dau niste cadouri pentru noii inscrisi. Nr meu este 0761342716 sau mess serbanvictorita@yahoo.com my.oriflame.ro/viky , calalog curent, urmator jos in dreapta.