| ioana999999 a întrebat:

Bunica mea ar vrea sa se marite are60 de ani si de cand a murit bunicul se gandeste la asta. Eu nu sunt de acord. Ce sa fac? Am uitat sa mentionez ca a trecut un an de cand a murit bunicul meucrying

Răspuns Câştigător
| andreeutzaa a răspuns:

Acum chiar daca moartea unei persoane dragi e dureroasa, viata merge inainte. Daca bunica ta se recasatoreste nu inseamna ca nu il mai iubeste pe bunicul tau.Tu probabil esti mica si nu ai cum sa intelegi sentimentul ei.E o persoana matura in stare sa ia decizii pentru propria persoana si tu ca nepoata ei ar trebui sa o sustii si sa fi fericita pentru ea, pentru ca crede-ma memoria bunicului tau o va avea mereu imprimata in suflet si in gand.Si la varsta asta este foarte rau sa fii de unul singur pentru ca ar risca sa cada in depresie.Deci,fi fericita pentru ea!

6 răspunsuri:
| ELLSSA a răspuns:

Tinerica,tinerica buni a tahappy

Apache
| Apache a răspuns:

Mai.este decizia ei! ...acum,gandeste-te si tu la binele ei!
poate asa o sa uite de moartea bunicului tau!
. dupa mine e o solutie cam disperata pentru o femeie de 60 de ani...dar nah, decizia ei pana la urma! daca o face fericita...

| ynna93 a răspuns:

Hm`.gandeste`te si la ea.ca nu`i bine sa stai singur. poate vrea si ea pe cineva aproape de batranete.nu`i place singuratatea.ar trebui sa acorzi o sansa.este mai greu` dar daca o iubesti accepta lucrul asta.happy

| miolina a răspuns:

Se poate o casatorie de proba, dar serioasa, si daca amandoi vor rezista, sa fie de acord cu casatoria adevarata?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

D'apoi daca cele de 13-14 ani vor scarpinate in pestera, dar cele batrine nu au dreptul sa mai simta si ele niscavai zvicniri?

| anonim_9140 a răspuns:

Las-o sa faca ce-si doreste.Nu-i supara batranetile! Daca asta simte sa faca merita sa-si faca damblaua.