| UserName450 a întrebat:

Bunica mea e o NEBUNA. Mereu imi zice ca-s dobitoc, zevzec, un prost fara minte, zurbagiu, descreierat si chiar un tigan. Tot timpul ma suna doar ca sa ma enerveze. Am usoare probleme cu sociabilizarea, ii spun bunicii, dar ea "Vorbeste ma imediat de nesimtitul dr**lui ce esti si cu mama ta cu tot". Jumatate din colegii mei si ei au probleme cu sociabilizarea, dar bunicii lor sunt mai bune si ele inteleg, dar bunica mea nu intelege nimic nimic. Imi zice ca-s needucat mereu. Am numai 10 pe linie. Mama mea a inceput sa ma certe din nou. Imi zice ca la scoala vorbesc prostii, ca ii spun doamnei de biologie despre sex, dar eu spun doar despre adjective, iar doamnei de biologie i-am spus ce fel de inmultire are mamiferul. Ce sa fac cu bunica mea? Bine, pe mama mea o mai inteleg, dar pe bunica mea nu. Bunica zice de mama mea ca e o dobitoaca, ca nu e sanatoasa la cap, tatal meu a purtat mii de disEcutii cu ea, dar nimic frate. Eu am 15 ani, iar bunica 57.

Răspuns Câştigător
| Anonim123054321 a răspuns:

Poarta cu ea o discuție serioasă intre 4 ochi despre comportamentul și limbajul ei, și observ că ești un băiat destept, cere i argumente, dovedește i contrariul

4 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Oamenii dupa o varsta incep sa-si piarda mintile; se numeste scleroza -scleroza in placi. Unii fac rau si nici nu isi dau seama de lucrul acesta. Asta inseamna scleroza. Lucrul acesta se petrece cel mai des la femei.
Daca mai are urma de luciditate, atunci trebuie sa-i spui bunicii tale ca tu trebuie sa inveti de la un om mai inaintat in varsta lucruri bune si nu cuvinte urate, jignitoare.
Este vina bunicii tale pentru ca nu a luptat cu defectele ei de caracter si astfel a fost biruita ea de acestea; si cine nu lupta cu defectele proprii de caracter, asa va ajunge. Noi trebuie sa invatam arta stapanirii de sine care este ce-a mai importanta. Aceasta este parte din educatie.
Ce sa faci cu bunica ta? Cauta sa nu mai stai in prezenta ei si sa nu-i mai raspunzi la telefon. Daca te va intreba de ce nu-i raspunzi la telefon, ii poti spune: "Mi-ar placea sa aud si lucruri mai bune."

| Andreeauta a răspuns:

Argumenteaza-I ca nu ești un prost și nici de cum un dobitoc. Dacă nu spune-I ca dacă te mai suna și Îți spune cuvinte de astea nu mai vorbești cu ea și sa vezi cum nu te va mai jigni. Am încercat pe propria piele.
Noroc!

| xerxes1 a răspuns:

Ai putea sa o ignori.
Treptat.
La trei apeluri raspunzi doar la unul, motivand ca ai telefonul sescarcat semnal slab etc, sau ca erai cu o fata.
Ai sa vezi cum se schimba bunica.
Frica lor cea mai mare este sa nu-i bagi in seama.

| sabin89 a răspuns:

Iti zice "zevzec, dobitoc..."; probabil s-a inspirat dintr-o postare a mea anterioara. O sa ma mai gandesc, sa completez lista cu inca alte cateva; ca mai sunt.