| angelmiki a întrebat:

Bunici mei vor sa faca nunta de aur dar nu stim ce ar trebui sa facem. va rog spuneti-mi ce ar trebui sa se faca la nunta de aur!

Răspuns Câştigător
| loveyouschatz a răspuns:

Cei doi sunt incununati cu coroana de aur si legatura lor este din nou consfintita de biserica. Verighetele sunt innoite, semn al inceperii unui nou ciclu existential.
se fac cadouri de aur sau aurii, pe masura posibilitatilor nuntasilor si preferintele mirilor
Mi se pare neaparat si obligator tortul miresei, etajat si cu pompoane.La fel de obligator, flori multe la decor ( daca-i floarea preferata de mireasa, si mai bine) si sampanie.
Un cadou dragut si de suflet mi se pare un album foto, un soi de colaj pregatit cu atentie (cu fotografiile lor de la nunta si de pe vremea cand erau prieteni, cu fotografiile copiilor si nepotilor, cu urari scrise de mana lui al' mic, cu desene, flori presate, sclipici etc, ceva la care sa contribuie toata familia).

3 răspunsuri:
| Sincerrrrrr a răspuns:

De aur:-o Poi o petrecere...ca o nunta normalabig grin

| Lɑяisɑ a răspuns:

Buna.:]
Este ca o nunta normala, doar ca sarbatoresti altceva, sarbatoresti 50 de ani de casticie.:]

| cuvant a răspuns:

Felicitari in primul rand pentru frumoasa aniversare. Eu ti-as sugera sa cauti poze in ultimii ani si sa le faci un album, pe langa asta ai putea sa le pregatesti o cina in 2 undeva la o cabana sau la o statiune in care sa apara ca sunt invitati acolo si nu a fost platita.
Exista multe posibilitati happy