| cretzufinish a întrebat:

Bunicul meu a murit exact in prima zi de Pasti. Pana cand se poarta acel doliu simbolic in piept?

Răspuns Câştigător
| kanajambe a răspuns:

Vorba unei foste profesoare : Doliul se poarta in inima, nu la vedere pentru a vedea lumeahappy
Condoleante, dar e un norocos : portile Raiului sunt deschise de Pasti!

10 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Se poate purta 40 de zile sau 1 an, problema asta trebuie sa o discuti cu parintii tai, parerea lor conteaza nu a noastra. Condoleante si Dumnezeu sa il odihneasca in pace!

| kanajambe a răspuns:

A si raspunsul la intrebarehee hee
1 an in general

| cretzufinish explică:

Margo nu e vorba de asta. Eram doar curioasa. Si eu stiam ca tot 40 de zile. Eu inca il port din prima zi de cand a murit, dar majoritatea rudelor si l-au dat jos dupa inmormantare. Si pe mine nu m-a obligat nimeni sa-l port. Asa am simtit si inca nu l-am dat jos. Parintii mei tin doliu, atat prin haine cat si in suflet, indubitabil.

| DanSor a răspuns:

Din cate stiu 40 de zile, pana la pomana de 40 de zile... acum depinde de la o zona la alta.

| roxpau a răspuns:

Minim 6 saptamani dar nu este o regula doliul oricum il ai in suflet

| ICanLoveYou a răspuns:

De pinde se tine doliu 6 saptamani, 6 luni si 1 an depinde cat vrei tu dar simbolul poti sa il dai joc cand vrei. Mie mi-a murit mama anul trecut si tin doliu un an dar nu tin in piept.winking

| KrUeLlA a răspuns:

Si bunicul meu tot in ziua de Pasti a murit.sad

| simo78 a răspuns:

Eu stiu ca se poarta pina la 40 de zile acum nu stiu daca este corect ceea ce spun. Cel putin asa am auzit si eu pe la altii. DUMNEZEU sa-l ierte pe bunicul tau si pe al meu!sadcrying

| pepper a răspuns:

Minim 6 saptamani, maxim un an

| paula_2063 a răspuns:

Pina in prima zi de pasti din 2012